Mobilbloggar: hemma hos småbarnsföräldrar

Jag har inte varit hemma på nästan hela dagen. Så fort min bror kom till oss begav vi oss mot ikea, där handlade vi lite saker och efter det åkte vi hem. Väl hemma så ville de besöka några av deras vänner och jag hängde på. Nu sitter jag här bland små barn och mammor :-D Skit kul, då ena barnet har lugnat ner sig eller lagt sig för att sova så vaknar det andra och börjar välta saker :-P går knappt att hålla koll på alla. Jag får uppdatera bloggen ordentligt när jag kommer hem, när det nu än blir :-D

Mobilbloggar: i Linköping

Hej hej, då är man i Linköping. Ska till ikea :-D

Kvällsmat

Nu är jag utvilad efter den långa promenaden som jag gick idag. Jag sitter vid Tv:n och tittar på en bra film på 5:an, den är verklighetsbaserad tror jag att jag läste. Jag har precis lagat mat eftersom både Alen och jag kände oss lite hungriga och jag hade lovat honom att jag kommer laga något senare :) Kände mig jätte duktig då det blev riktigt gott. Jag lagade inte mkt eftersom det är ganska sent, inte bra att äta för mycket då. Det blev ugnsrostade mackor med kycklingcurry röra ovanpå. Jätte gott. Lägger in en bild och recept på det imorgon :) snart ska jag lägga mig då jag planerar att gå upp tidigt imorgon för att städa lite innan gästerna kommer!


Lång eftermiddag

Hej hej, såhär dags på dagen och jag har hunnit med massor. Idag vaknade jag för en gångs skull innan 12 (applåder) och gick på stan för att titta på lite grejer. Det slutade med att Alen köpte 2 x-box spel och jag köpte en bh samt en enoorm paraply. Tyvärr hade vi inte användning för den idag, när vi hade köpt den hade det slutat regna. När vi var på stan får jag ett samtal från min mormors nummer, omöjligt tänkte jag eftersom hon är i Bosnien, men det var min morbror som ringde. Han stannade till i mormors lägenhet på väg från Bosnien. Så gick vi hem till mormor för att träffa dem. Jag hade världens skoskav och var jävligt trött. Men när vi var på väg hem fick vi skjuts av morbror, skitsnällt.

Nu är vi hemma, Alen testar det nya spelet och jag gick till tvättstugan för att tvätta. Imorgon ska vi få gäster, min bror, hans fru och lilla dotter och jag gillar inte när tvättkorgen är full då vi har gäster. Så lilla duktiga jag gick till tvättstugan för att tvätta. Innan det beställde vi pizza eftersom vi bara hade ätit frukost idag. Så nu sitter jag här mätt och glad och äter vindruvor från Bosnien som jag fick av morbrors fru :D

 

Tacos

Efter att Alen och jag hade hämtat paketet var vi sugna på något gott att äta. Eftersom vi har en affär precis utanför dörren bestämde vi oss för att gå ner och köpa ingredienser till tacos. Det känns som länge sen som vi åt tacos, men sist vi åt det var hemma hos Fata, vilket inte var för så länge sen. När vi kom hem hjälptes vi åt att laga tacosen och satte oss ner och slutade inte äta förän vi inte fick i oss en enda bit till. Nu sitter vi i soffan mätta och belåtna båda två :)


Paketet har anlänt...


men inte visste jag att det var någon som var mer ivrig än jag att se vad som fanns inuti, haha :P


Felet identifierat

Jaaa, äntligen så kunde vi (Alen) lista ut vad det var för fel på vårt internet. Vi har mobilt bredband och tydligen så har usb saken blivit lite sliten, man måste fixa oxh trixa med den för att komma fram till i vilken position den kommer att funka. Som tur är så är Alen ganska teknisk av sig (vilket jag absolut inte är) och kunde fixa så att vi har internet utan att det hela tiden kopplas bort eller liknande. Nu är jag jätte glad, visste inte att det kändes så tomt utan internet som det gjorde under gårdagen.

Jag kan även hämta ut paketet från Nelly idag, jag är glad att jag fick den så snabbt :) men den riktiga plågan är att jag inte kan hämta ut den förrän klockan 16.00. Hoppas tiden går snabbare, borde sovit i en timma till, då hade det varit lagom att gå ut och hämta paketet, haha, vad desperat jag låter. Men nog så kommer jag kunna hålla mig :D

Här kommer en bild på "lösningen" till att det mobila bredbandet fungerar :D

Mobilbloggar: hemma efter en lång promenad

Hej igen, nu är jag hemma från en jätte jätte lång promenad. Elma och jag promenerade i nästan 3 timmar. Det var riktigt kul och väldigt varmt. Men det började regna strax innan vi skulle hemåt, som tur är blev var det inte långt kvar att gå. Nu är jag hemma, har lagat mat, ätit lite och sitter framför tvn. Internet funkar inte nu heller så jag mobilbloggar igen. Men det går inte att lägga in bilder eftersom de antagligen är för stora och tar för lång tid att ladda upp. Ifall det inte funkar imorgon får jag ringa till telia och fråga vad som är fel. Är det någon mer som har telia vars internet inte har funkat idag eller är jag den enda?

Mobilbloggar: Internet krånglar

Nu har lilla jag vaknat, håller på och piggnar till. Senare ska jag ut på promenad med Elma, jag älskar att promenera :-D och även idag ser vädret strålande ut. A vaknade mycket tidigare än jag, när jag vaknade så funkade inte internet. Det resulterar i att jag mobilbloggar och får besöka de sidor som jag brukar genom mobilen. Inte lika kul men tur att man har tillgång till internet i mobilen. Nu ska jag titta på tv tills det är dags för vår promenad.

Hemma

Nu är jag hemma igen från att ha varit ute och fikat med Fata och hennes älskling. Det var riktigt kul att ses, var länge sen vi alla var ute och fikade. När vi kom till stan blev vi riktigt besvikna på att knappt något fikaställe var öppet, vi fick nöja oss med McDonalds. Vi satt där i nån timma och sedan drog vi hem. Jag kom hem för ganska länge sen men har hängt på Nelly.com och tittat runt. Jag kunde inte stänga ner sidan utan att beställa något, speciellt nu när det är fraktfritt :D Längtar tills jag får hem paketet.

Nu sitter jag framför datan och bara tittar runt samtidigt som jag tittar på någon film på 4:an, The Phonebooth tror jag den heter. Vet inte ifall jag kommer kunna titta på en hel film som handlar om en person som står i en telefonkiosk. Men vi får se ifall handlingen fångar mitt intresse :)

Strålande väder, strålande humör

Nu är värmen tillbaka i Norrköping. Jag vill bara ut och promenera när jag ser att vädret är bra. Humöret blir samtidigt på topp när vädret är bra. Man känner sig pigg och utvilad på ett annorlunda sätt än vanligt. Jag börjar känna att det blir allt varmare här när jag sitter, kan vara att datan har värmt upp mig eller så är det solen som gör sitt. Senare ska A och jag ut och fika med Fata. Ska bli roligt! :D Nu ska jag gå och svalka mig med lite cola :D alltid lika gott!


Bild tagen förra året under en promenad runt Strömmen.

Grym sida

Igår hade jag tråkigt och googlade lite om smink för grönögda. Jag kom in på en helt grym hemsida, man kan sminka en person direkt på hemsidan. Genom att trycka på olika nyanser av foundation, ögonskugga osv. så får man fram en ruta om vilken produkt de använder och dess pris. Det hade varit riktigt bra ifall en sån sida fanns i Sverige. Sidan heter i alla fall taaz.com och där kan ni börja sminka. Här är min sminkning :D


Pigg och glad

Idag har jag bestämt mig att jag ska ut på en ganska lång promenad. De här dagarna som det har regnat har jag inte gått ut alls, jag kommer inte ens ihåg när jag gick ut sist. Men idag är det relativt fint väder och lilla jag ska på en promenad, nu gäller det bara att få A. på samma tankar :$ Jag hade promenerat även fast det regnar, men jag hade fått gå själv och det brukar vara mörkt ute när det regnar och dessutom lite deppigt att gå själv. S, jag undviker det helst. Idag har jag en annan sak att ta hand om också, jag ska posta en liten sak till någon :) Nej men nu ska jag gå och äta :D Ha det så bra :)


Pizza

Idag har vi haft gäster, Elma och hennes man och barn kom inte igår eftersom hennes dotter sov lite längre än vanligt och vaknade oerhört sent. De kom idag istället :D Vi satt och tittade på Ugly Betty, kan inte förstå att sista avsnittet sänds på tisdag. Gästerna satt inte så länge eftersom lilla flickan var trött och skulle sova snart. När gästerna hade gått hem blev jag helt plötsligt så hungrig att jag knappt orkade resa mig från soffan. Vi beslutade att beställa Pizza, som tur är har vi en pizzeria precis utanför oss.

Mätt och belåten satte jag mig för att titta på en gammal skolkatalog som jag hittade i källaren. Det var riktigt kul att minnas de tiderna, gymnasiet och vår galna klass. Ni som går i gymnasiet ska verkligen ta vara på den tiden, för man saknar den verkligen när man slutar.

Nej men nu ska jag logga in på facebook och spela Texas Hold'em, har ännu en gång blivit beroende av det spelet.


Den levande kroppen

Hej hej, vi ska snart ha gäster. Under tiden vi väntar sitter vi och tittar på ett bra program på TV, den visas just nu på TV4 som handlar om kroppens utveckling från födelse till ålderdom. Jag älskar sådana vetenskapsprogram.
Här är beskrivningen av programmet:

"Brittisk dokumentärserie från 2007. Säsong 1. Avsnitt 2 av 2. Här följer man en kvinnas kropps utveckling, från födsel till ålderdom. Allt från pubertet till ålderdom dokumenteras och man tittar på hur kroppen fungerar när den är fullt frisk och hur den tar hand om infektioner till hur ålder påverkar den. Man har bland annat använt sig av specialeffekter och det senaste medicinska bildspråket för att kunna skapa bilder av insidan av kroppen."
Källa: Tv.nu


En låt att älska

Nu ska ni få lyssna på en låt som jag diggar, hahah, ni har säkert hört den innan :D Jag bara älskar musiken!
 


Yolanda Be Cool & Dcup - We No Speak Americano


Tråkigt väder

Idag har det äntligen börjat regna. Jag tycker om när det regnar fast att det inte ska vara svinkallt bara för det. Det är riktigt skönt idag, inte för varm eller kallt. Jag var på stan med E. och tittade runt i olika affärer. Efter att ha gått runt satte vi oss i Istanbul kebab för att äta. Måste ba säga att de har den godaste kebaben jag någonsin har ätit. Skulle kunna äta där varje dag. Därefter promenerade vi hem.

Nu sitter jag hemma och tittar på fotboll, IFK Norrköping spelar mot Östers IF :) De leder 1-0 ! :D Efteråt ska vi ha gäster, Elma hennes man och dotter kommer till oss. Riktigt kul med gäster! :D


Bild tagen någonstans i Trosa förra sommaren :D


Testar att mobilblogga

Hej hej, det här är första gången som jag mobilbloggar. Har testat att göra det flera gånger innan men aldrig fattat hur man gör, nu verkar jag i alla fall ha kläm på det. Det är bra att kunna ifall jag någon gång inte har tillgång till internet att kunna mobilblogga :-D brukar du mobilblogga?

Uppe med tuppen?

Njaa, skulle inte tro det. Men jag håller på och blir bättre, sakta men säkert kan vi säga. Jag är i alla fall vaken nu och är riktigt hungrig, ska bege mig mot "köket", ifall man nu kan kalla det för kök (kokvrå rättare sagt) och se vad som jag kan stoppa i mig. Senare ska jag nog till stan med A. Nu ska jag invardera kylskåpet, see ya :)


Äppelpaj

Det tog mig verkligen en evighet att komma igång och börja städa. Men när jag satte igång så kunde jag knappt sluta. Jag diskade och när jag redan var i köket passade jag på att göra äppelpaj. Den blev ganska god, fast lite mer socker hade nog inte skadat :) Nu sitter jag vid datan och TV:n mätt och glad :)


Dags att städa

Idag har jag återgått till mina små gamla ovanor, att vakna ganska sent. Den enda fördelen med det kan nog vara att man är ganska utvilad när man vaknar.  Så nu när jag är utvilad ska jag passa på och städa. Det är nog dags nu, igår kväll tvättade vi till 11. Så nu när allt är nytvättat känns det väldigt lockande att städa resten av lägenheten. Jag ska passa på medan jag känner för att städa, hoppas bara det inte är ett falskt larm :))


En promenad till badet

Idag vaknade jag relativt tidigt för att ha lagt mig klockan 5. A. och jag tittade på film, "Date Night", ville se den för länge sen men det blev aldrig av. Nu ftog vi chansen att titta på den, riktigt rolig film. Jag skrattade jätte mycket och vill verkligen rekomendera den till alla som vill se en riktigt bra komedi :)

Senare bestämde A. och jag att vi skulle på en promenad med E. och hennes man och lilla dotter. Vi promenerade till Himpan, vi var där en stund och promenerade hem till dem. Nu sitter jag hemma och tittar på en Tv, en film på 6:an med Jet Li. Gillar action :)


Nu kan du dofta som Jennifer Aniston

Jag läste på msn.com att även Jennifer Aniston hakar på trenden att lansera egen doft. Hennes doft "Lolavie" har hon arbetat med i ett år, och var petig med att det främst skulle vara en naturlig doft. Därför påminner den om hennes uppväxt i Kalifornien då hon kunde känna doften av jasminblommor på kvällarna. Doften kommer även att påminna om långa, soliga dagar vid stranden. Den lanseras idag på Harrods i London.

Jag tycker att det är spännande att även hon lanserar en doft. Fastän det är så många som har lanserat parfymer så är de ändå unika på sitt egna sätt. Jag tror/ hoppas att hennes doft blir lika ljuvlig som den låter :))

       


Wii spel

Under tiden som jag var i Nyköping så passade jag och A. på att spela spel. Vi åkte hem till mina kusiner som för tillfället är bortresta och tog över deras Wii. Spelet hette nog Wii- just dance eller liknande. Jag älskar Wii eftersom man är mer involverad i spelet än med andra konsoler. Jag kan också säga att jag var mycket efter A. när det gällde poängen, men brände mycket mer kalorier än han :P haha


Tävling- Nelly.com

Mina designade sko på NELLY.COM

Nu är även jag med och tävlar i Nelly's sko design tävling. Hjälp mig att vinna genom att rösta på mitt bidrag  [HÄR]

Tack <3


I Nyköping

Usräkta den dåliga uppdateringen de senaste dagarna. Jag har varit och tittat på när Real Mallorca har träning och så har jag varit på matchen och tittat då dem spelat mot IFK Norrköping. Matchen var riktigt intressant och slutade med 2-1 till Mallorca. Efteråt stannade jag och älskling för att han skulle få deras autografer. Framför allt så ville han ha Michael Laudrup's autograf. Han fick det han ville och sedan drog vi hem. Vi bestämde oss även att vi skulle till min bror och nu sitter jag här hos honom i Nyköping. Därav den dåliga uppdateringen. Nu ska jag leta fram några bilder som vi tog under träningen och själva matchen.





Kvalitén på bilderna är dålig, eftersom de togs via mobilen.

Recept- lasagne



Ingredienser

Köttfärssås:

  • 1 lök
  • 1 msk smör eller olja
  • 400 g köttfärs
  • 400 g krossade tomater
  • 2 msk tomatpuré
  • 1 grönsaks- eller köttbuljongtärning
  • salt
  • svartpeppar

Ostsås:

  • 4 msk vetemjöl
  • 7 dl mjölk
  • 2 dl (ca 70g) riven ost
  • salt

Garnering:

  • 1 dl (ca 30 g) riven ost

Gör så här

Köttfärssåsen:
Skala och hacka löken. Hetta upp en stekpanna med smör eller olja. Fräs lök och köttfärs. Tillsätt tomater, tomatpuré och buljongtärning. Koka under lock på svag värme ca 20 minuter. Smaka av med salt och peppar och eventuellt andra kryddor.

Ostsåsen:

Vispa ut mjölet med lite av mjölken i en kastrull som det inte bränner fast i så lätt. Tillsätt resten av mjölken och låt koka upp under omrörning. Låt koka ca 3 minuter och tillsätt sedan den rivna osten och smaka av med salt. Tänk på att inte låta såsen koka med osten i, då kan såsen bli grynig.

När köttfärssåsen och ostsåsen är klar ta fram en ugnsfast form som har ett sådant mått så att lasagneplattorna passar. OBS! Läs på förpackning hur länge lasagneplattorna ska tillagas. Om det är mer än 20 minuter bör du förkoka dem innan du använder dem i lasagnen, alternativt ha lasagnen längre tid i ugnen än angiven tid nedan annars kommer det bli en hård lasagne.

Häll hälften av ostsåsen på botten av formen.
Lägg på 3 av plattorna. Bred ut hälften av köttfärssåsen. Lägg på tre plattor. Bred ut resten av köttfärssåsen. Lägg på de sista tre plattorna. Häll på resten av ostsåsen och strö över riven ost.

Gratinera mitt i ugnen i 225 grader i ca 15-20 minuter eller så lång tid som krävs för att lasagneplattorna ska bli mjuka (läs på förpackningen).

(P.s. Tyvärr så blev min lasagne inte så lyckad utseendemässigt så jag fick ta en bild från nätet istället :$)


Lasagne

Nyss blev jag riktigt sugen på lasagne och jag bestämde mig för att laga det. Så fort köttfärsen började bryna började jag ångra mig, det är alltför varmt för att jag ska hänga runt spisen. Som tur är hjälpte Älsklingen mig med köttfärsen medan jag gick vidare till nästa sak i receptet. Efter lite slit är jag/ vi äntligen klara. Lasagnen är i ugnen och snart ska jag proppa den i mig :)) Jag kommer lägga in en bild på lasagnen när den blir klar och jag slänger med receptet :)


Halsband

När jag var på stan för någon vecka sedan köpte jag ett halsband som är riktigt snyggt. Det var på rea i Guldfynd. Har inte haft tillfället att ha det på mig, men snart ska det invigas hoppas jag :)

      

En dag fylld med fotboll

Idag har det varit en riktig varm dag. Jag vaknade ganska sent, åt frukost (om man nu kan kalla det frukost kl. 2 på eftermiddagen) och begav mig mot Nya parken för att titta på fotboll. Idag spelade IFK Norrköping mot Fc Trollhättan. Matchen blev riktigt spännande i andra halvlek då Norrköping gjorde 3 mål, med vilka de även vann matchen. Sedan gick vi på en promenad för att njuta av det fina vädret och senare begav vi oss hemåt.

Nu sitter jag hemma och svettas sönder, balkongdörren är öppen men det blir inte svalare här inne. Snart ska jag till tvättstugan för att tvätta och då och då ska jag ta en titt på VM matchen. VM:s sista match vill man ju inte missa.


Avkoppling med jordgubbar

Idag har jag haft en riktig jobbig dag. Vi har haft gäster, min bror, hans fru och deras lilla dotter var på besök. Jag blev jätte glad när de kom. Deras dotter ska snart fylla ett år och man kunde knappt hålla koll på vart hon var. Allt här är huller om buller men jag orkar verkligen inte göra ett dugg. Istället ska jag sätta mig framför Tv:n med en skål jordgubbar och titta på Family guy.


Jordgubbar, hur gott som helst!


Men ännu godare blir det med lite socker på toppen :))



Hundar utsatta under sommaren

Läste precis en artikel på aftonbladet.se om faran att lämna en hund kvar i bilen, då det kan bli upp till 80 grader i bilen väldigt snabbt. Hundar saknar förmågan att svettas och ifall hunden skulle bli varm ska man blöta den i kallt vatten eller åtminståne doppa tassarna i en skål med vatten.

Tyvärr är det en vanlig syn när man ser en parkerad bil att hunden är kvar och i vissa fall även utan att ens fönstret är öppet. På aftonbladet tipsar Hans Rosenberg pressansvarig på Svenska Kennelklubben ifall det skulle hända att man ser en hund inlåst i en bil på ett köpcenter så ska man "ropa ut bilen" eller gå ett steg längre och slå in bilrutan, men då i sällskap av ett ögonvittne. 

Vad tycker ni? Skulle ni kunna/ våga slå in någons bilruta?  


Biljetter till vänskapsmatchen IFK Norrköping & Real Mallorca

Är det någon mer än jag som blir trött av värmen? När solen värmer så varmt och man går bara långsammare och långsammare. Värre än det är när det är kvavt, solen är bakom molnen men ändå så är det så varmt att man knappt står ut. Det är just så vädret är idag. Nu sitter jag i alla fall hemma i det något svalare vardagsrummet. var på stan tidigare och tittade på spel till x-boxen. Igår så blev ett spel hackat och det verkar som om x-boxen kommer gå sönder inom en snar framtid. Blir nog lika bra det så att man inte blir beroende av det igen. Senare satte vi oss på Istanbul kebab för att äta :) Alltid lika god kebab där :)

Igår fick Älsklingen biljetter till vänskapsmatchen som spelas mellan IFK Norrköping och Real Mallorca. Matchen spelas den 14 juni och jag kommer ta massa bilder :)) Grymt att ett så bra lag kommer till Norrköping.

                 vs 

Rosor

För att ha vaknat relativt sent så hann jag med ganska mycket idag. Vi har varit i kolonilotten, en bit mark som vi kan odla på. Vi gick dit för att vattna men det slutade med att vi gjorde annat som att plocka ogräs och liknande. En kvinna som också har en kolonilott där gav mig rosor som hon har odlat. De är jätte fina och befinner sig nu i en vas hemma hos oss. Jag älskar färska blommor, skulle vilja ha massa blommor, men det går tyvärr inte då Älsklingen är allergisk. Efter en skön dusch sitter jag nu här vid datan helt trött. Jag ska titta på Criminal Minds så fort CSI NY slutar. 

Här kommer en bild som är tagen ca 3 på morgonen då solen är på väg upp :))
 

"Fram och tillbaka"

Idag vaknade jag sent som vanligt. Jag försöker att lägga mig tidigt och vakna tidigt, men tyvärr, jag har fastnat i en dålig cirkel där jag har bytt ut dag mot natt. När jag vaknade fick Älsklingen sms från posten om att vi har ett paket att hämta. Jag blir alltid lika glad när jag ska hämta ut något som jag har beställt eller som i det här fallet skulle få. Vi gick ut på direkten och begav oss till OKQ8, där vi skulle hämta paketet. Det var Älskligens föräldrar som hade skickat paketet, inuti låg det massa grejer och bland annat gardiner. Efter att vi hängde upp gardinerna bestämde Älsklingen att han ville möblera om. Och det gjorde han, lite ovanligt nu på direkten men det ser bättre ut nu. Kanske ska vi ändra lite till, men nu duger det som det är :))

Märker någon att lilla jag har tagit på mig tröjan bak och fram, eller som en kompis säger "fram och tillbaka" haha


Tyskland vs Spanien

Just nu sitter jag hemma hos min mamma och väntar på att fotbollen ska börja. Idag avgörs det vem som ska spela i final mot Holland, blir det Spanien eller Tyskland. Älsklingen hejar på Tyskland, det får jag med ta och göra i sånt fall. Men då det blir final kommer Holland vara mina favoriter, men jag blir inte sur ifall Tyskland skulle vinna. Vet inte ifall han skulle tycka detsamma ifall Holland vann :P  Vädret är fint även idag, det har verkligen varit en, två underbara veckor som man har kunnat njuta av solen. Det var på tiden eftersom vintern var den kallaste och längsta som jag kan minnas. Nu ska jag i alla fall bege mig mot TV:n, en spännande match väntar.


Jobbig natt

Imorse var vi och tittade på en större lägenhet. En på 87 kvm, nästan dubbelt så stor som den vi har nu. Planlösningen var riktigt bra och väl genomtänkt, men lägenheten låg på 3:e våningen och det fanns ingen hiss i byggnaden. Vi får helt enkelt vänta lite till och hoppas på att en mer passande lägenhet dyker snart upp.

Nu ska jag berätta om vilken jobbig natt det var. Jag la mig lite efter att Criminal Minds hade slutat och mådde fortfarande illa. Till slut somnade jag och vaknade sedan vid halv 5 av illamående och ont i magen. Jag begav mig direkt till toan för att spy och visste att illamåendet inte skulle avta förrän det som jag tidigare hade ätit kom ut. Efter att jag spydde kände jag en lättnad i kroppen och kunde gå och lägga mig direkt efter. Jag känner mig inte helt återställd men mår mycket bättre nu, tack och lov.

Nu ska jag ut på en promenad, ta lite frisk luft, det kommer nog hjälpa :)


En varm kopp te

Ännu en varm dag. Idag var jag ute på stan och stannade upp i en pizzeria. Var vrålhungrig, jag beställde en kebabrulle, riktigt gott. Därefter gick jag hem. Då började jag må illa, kände mig spufärdig, men det kom inget ut. Jag fick sitta/ ligga och vänta på att det skulle gå över. Efter en stund lättade det.

Senare fick vi gäster, snacka om hur glad jag blev. Annars hade vi bara suttit hemma och glott på tv hela kvällen. Vi satt och tittade på bilder och samtidigt kollade vi på VM. Efter att gästerna hade gått hem kom illamåendet tillbaka. Samma som tidigare. Nu ska jag dricka te och hoppas på det bästa.


Huskur: Vattenmelon




Ansiktsmask, Vattenmelon 15 min
Skär en skiva vattenmelon och ta bort kärnorna. Fruktköttet mosar du och lägger på ansiktet i 15 minuter. Efter att du har tvättat bort masken lägger du på en återfuktande kräm. 

Mot finnar: Vattenmelon och gurka 
Skär fruktköttet från vattenmelonen i små bitar och låt saften rinna ut. Gör detsamma med gurkan. Se till att det är ungefär samma mängd fruktsaft från både melonen och gurkan. Blanda safterna.

Denna blandning går även bra att användas av killar efter rakning då huden är extra känslig.


Fast vid TV:n

Nu under sommaren, när jag är ledig spenderar jag enormt mycket tid framför TV:n. Det blir väldigt sena nätter för min del, och det resulterar i att jag vaknar tidigast 12 dagen därpå. Jag försöker att ändra på det, men TV:n är alltför lockande, speciellt runt tolvtiden då CSI NY börjar och följs sedan av Criminal Minds. Sedan lägger jag mig för att vakna upp flertal ggr av värmen. Det går inte att sova nu när det är så varmt, speciellt när vi inte har persienner och lägger madrasser för fönster, haha. Ser inte så farligt ut som det låter.


Long time no seen

Hej bloggen. Jag har märkt att det var länge sen jag sist uppdateradet. Jag ska försöka uppdatera mer ofta i framtiden. Nu sitter jag hemma och svettas som en gris. Det har varit riktigt varmt de senaste dagarna och det lönar sig inte o ha balkongen öppen hela dagen, det är lika varmt utom som inomhus.

Idag har jag varit hos en kompis och firat hennes lilla son som fyller 1 år. Det var riktigt trevligt med mycket prat och god mat. Jag hade nog ständigt något som jag åt på. En ovana som jag ska försöka ändra på, det slutar alltid med att jag mår illa av hur mycket jag har ätit. Kort sagt så var det riktigt kul.

Här kommer lite bilder från kvällen.