Glas av dålig kvalité

Måste verkligen skriva om min besvikelse på kvaliten av BodaNova glasen. Hade hela 8 stycken glas och idag är alla sönder. Har inte ett enda glas kvar. Det är inte så att jag slänger glas mot väggen eller tappar de i golvet utan de går sönder när jag diskar. Man blir riktigt förbannad när de går sönder för en sån liten sak. Själva beskrivningen av glasen är att de ska "tåla att användas om och om igen". Nja skulle inte tro det. Det kanske bara är jag som har upplevt detta, men jag är riktigt besviken.

 


Inspiration

Just nu sitter jag framför Tv:n. Inte så ovanligt kan man tycka. I alla fall jag har blivit smått beroende av matlagningsprogrammet Top Chef. Jag tycker att det är riktigt kul med människor som blir så inspirerade av mat och som kan komma på massa olika sätt att tillaga maten under press. Efter varje program har jag en rutin, går till köket och rotar i kylskåpet och frysen och letar något ätbart. En dag hoppas jag verkligen på att jag kan laga en tredjedels lika god mat som dem i programmet :)



Dag: Måndag- Fredag
Tid: 17.00
Kanal: Tv 3


Intressant test!

Nu sitter jag hemma och tittar lite på TV och såg en reklam från Telenor, man kunde få sitt mobila beroende uträknat. Eftersom jag är själv hemma gör jag nästan vad som helst för att tiden ska gå snabbare. Jag gjorde i alla fall testet, det var riktigt roligt. De satsade verkligen på att göra den spännande och intressant. Hur som helst mitt mobila beroende såg ut såhär:

Jag trodde att jag skulle få mer, men ribban var högt uppsatt.
Ifall ni vill göra testet kan ni göra det [här]


Vampire Diaries


Ett program som jag nyligen har börjat tittapå är Vampire diaries. Den är ganska lik Twilight fast ändå annorlunda. Den innehåller mer konflikter och drama vilket jag gillar. Twiligt är förskönat men jag tycker om den också, längtar tills nästa film.  Ifall du inte har sett något avsnitt av Vampire diaries eller har missat ett eller flera så kan du gå in [här] för att titta och hålla dig uppdaterad.


Säsongspremiär- Desperate Housewifes

Ikväll är det som de flesta kanske vet säsongspremiär för Desperate Housewifes. Jag har länge väntat på denna dag, jag vill se hur det kommer gå för de på Wisteria Lane efter olyckan. Vilka som har dött eller blivit skadade. Den här säsongen kommer nog vara lika dramatisk som alla andra, jag bara längtar.


Välkommen till min nya blogg!