Stort tack!!!

Hej hej.

Då har jag äntligen fått fram lite tid att sätta sig vid datan och kolla igenom mailen och blogga lite. Som ni kanske vet så fick vi en liten son den 26. augusti. Jag har varit upptagen kring min lilla son och har inte haft tid för något annat. Jag tänkte tacka för alla fina gratulationerna vi har fått, ni är helt underbara!

Jag tänkte även skriva att jag kommer uppdatera mer sällan nu eftersom lilla bebisen kräver mycket tid, hoppas att ni förstår :)

Kramar


Bild: [Google]

Snart är det dags för middag! Alen har lag...

dsc09842 (MMS)

Snart är det dags för middag! Alen har lagt sig lite innan maten och jag hjälper mamma med att fixa det sista. Jag är ganska hungrig nu men längtar ändå mer till sötsakerna, jag har satt fast blicken marabou chokladen.. Och inte vilken marabou som helst! Frukt och mandel är min absoluta favorit :-D har du någon favorit bland marabou chokladerna?


Soluppgång

Hej hej! Är allt bra med er?

Jag mår underbart och passar på att uppdatera litegrann här. Ikväll har min mamma ropat in oss på middag igen och även min bror kommer vara här. Annars så är denna onsdag(?) helt oplanerad och kommer nog gå ut på att jag ska slappa framför TV:n och datan eller ifall jag råkar bli lite galen så kommer det bli en städdag. Alens bror kommer på besök i helgen och som alltid när man har gäster så vill man ju att det ska vara rent :) hehe

Nu får ni ett smakprov på bilder från den nya kameran som Alen tog imorse då solen gick upp. Jag måste säga att jag är nöjd, med tanke på den (lilla) kunskap som vi har kring kameror och fotografering.



100 inlägg

Jaa, jag är uppe i 100 inlägg nu, eller det här är det hundrade inlägget :) Nu ska jag i alla fall visa vad det var som vi köpte i Media Markt idag. Det blev en systemkamera, riktigt bra pris 1990 kr. Jag har utforskat den lite och jag kan meddela att jag är nöjd med den. Har inte riktigt stenkoll på alla funktionerna men jag kommer utforska den lite till.


Bild: [Google]

Hej, nu sitter jag hemma och äter, har pre...

dsc09840 (MMS)

Hej, nu sitter jag hemma och äter, har precis varit i media markt med Alen. Vår internet har valt att krångla igen så jag bloggar genom mobilen. Nu ska jag utforska det som vi har köpt :-D


Vi ska flytta!

Hej hej,

är allt bra med er?

Jag har vaknat och är på ganska bra humör. Klistrade fast mig vid datan så fort jag hade vaknat och har inte ens ätit frukost än. Men jag tar det som det kommer, magen har ju börjat klaga lite. För en tid sedan tittade Alen och jag på en lägenhet och igår var vi och skrev kontrakt. Vilket innebär att vi ska flytta till en större lägenhet, och slippa vår lilla kokvrå :D Äntligen kommer jag ha ett ordentligt kök att baka och laga mat i!

Nu ska jag iväg till "köket" (kokvrån), magen börjar göra uppror!

Nypremiär: Fångarna på fortet


Bild: [Google]

Äntligen har Fångarna på fortet börjat igen och de valde grymma lag som får inleda säsongen. Svenska mästare vs Fortets mästare. Jag känner att jag hejar lite mer på Fortets mästare, det är lite mer bekanta ansikten i det laget, i alla fall för min del.

Nu ska jag återgå till tittandet, undrar vem som vinner :)

Dagens köp...

Idag har jag varit på stan med Alen. Det blev ett snabbt besök eftersom jag redan på ett ungefär visste vad jag ville ha. Jag provade i alla fall 2 st saker :) Gissa vilken av dem som fick följa med hem...



Bild: [Ginatricot.se]

Karate kid

Nu är jag hemma efter att ha varit och tittat på Karate kid idag. Jag gillade filmen, den innehöll komedi, action och drama. Will Smith's son är verkligen en duktig skådespelare och Jackie Chan är lika bra som alltid :) Blev häpen över att Will's son utförde alla stunten själv och att han förberedde sig för inspelningen i ett år.


Det blev ett besök på McDonalds innan filmen började

Bild tagen på vägen hem

Bio ikväll

Hej hej :)

Äntligen hemma! Igår kväll åkte vi ganska sent från Nyköping och valde att sova över hos mamma. Efter att ha tagit en ordentlig sovmorgon begav vi oss hem. Alen är på träning nu och sedan ska han på möte. Eftråt ska vi på bio för att se Karate kid. Ganska fullspäckat schema för Alen vilket innebär att vi kommer få äta ute någonstans eftersom han antagligen inte kommer hinna hem mellan mötet och filmen.

Ha en trevlig söndag allihop! :D


Bild: [google]


Underbart väder...



...NOOOT!!

21. augusti 2010



Idag har jag passat på och vilat ut mig från gårdagen. Jag vaknade för en kvart sen och proppar i mig allt som står i min väg. Det är väldigt ansträngande att promenera så mycket som jag har gjort de senaste dagarna. Men hellre promenerar jag än sitter inomhus.

Igår kväll mötte vi upp Elma och några till på stan. Tillsammans gick vi runt och spanade in den efterlängtade marknaden. Men det var inget märkvärdigt med den igår i alla fall. Varför känns det som att varje år så blir marknaden och karusellerna sämre och sämre? De satsar väl inte lika mycket på det som förr.

Senare ska vi upp mot Nyköping. Min bror har bjudit hem oss på middag. Jag får träffa mina små syskonbarn :) Alltid lika kul.

Nu ska jag iväg och proppa i mig lite frukt. Ha en underbar lördag allihop!

Making pizza

Ja nu sitter man och vilar medan ugnen håller på och värms så att pizzan kan bakas :) Under tiden så har jag installerat nya msn, eller i alla fall vad jag trodde var nya msn. Men när jag loggade in på msn var det som vanligt, jag måste ha tryckt fel eller något.

Nu ska jag sätta in pizzan i ugnen och efter maten ska jag antagligen ut på en promenad med Alen, jag har inte varit ute ALLS idag!

Nu ska jag slita mig från datan, magen kurrar och längtar efter pizzan :D

Mer fyrverkerier

Ja, då tänkte jag lägga ut mer bilder från igår som jag lovat. Det kommer även ett klipp. Ni får ursäkta att den inte är filmad ordentligt, då jag glömde att jag måste filma på ett visst sätt för att det ska bli "vågrätt". Hoppas ni inte får nackspärr :) hehe




Nu ska jag iväg och städa, ha en trevlig eftermiddag :)

Bakat tårta

Hej, är allt bra med er?

Jag kände mig på "laga något" humör imorse och passade på att baka tårta. Vi kanske ska ha gäster ikväll så jag passar på och gör något sött. Tårtan blev inte som jag hade tänkt mig, men det kan bero på att då vi handlade varor till tårtan var i Lidl och att de inte hade färska jordgubbar. Det fick bli en tårta av kiwi. Och en till sak gick liite snett, vaniljkrämen blev typ vaniljsås istället. Men vi får se hur den smakar, gästerna får inte klaga i alla fall :D hehe


Här är resultatet :)

Fyrverkerier

Ikväll har jag varit och tittat på fyrverkerier. Igår kväll hann vi inte dit eftersom vi började gå ganska sent hemifrån. Ikväll har jag dessutom käkar sockervadd, njammi :) Jag stod i en lång, lång kö och kan säga att det var det värt :thumbup:

Imorgon tänkte jag lägga upp klipp på fyrverkerierna som jag har filmat. Nu ska jag duscha och sedan är det sängen som gäller!
 
 


Njammi

Såhär dags på dagen/kvällen blir lilla jag hungrig. Preciis en stund innan vi ska äta. Och för att inte svälta ihjäl och inte äta för mycket för att förstöra aptiten brukar jag ta en (eller flera stycken) av dessa :D


Augusti i bilder 2009

Idag tänkte jag vara snäll och bjuda pålite bilder från förra året. Det blir en sammanfattning av augusti måndad :)


Födelsedagsfirande hos Elme

Matlagning hos Jasmina

"Tatuering" på augustifesten

Små bönder i kolonilotten

Många promenader ute i det fria

Besviken

Hej.

Igår var det väldigt sent då jag kom hem och bloggen fick lida, det blev ingen uppdatering. Jag var verkligen utmattad när vi kom hem, min rygg och mina fötter värkte. Vi var på jakt efter något ställe att äta på men tyvärr så var allt stängt (inte undra på, det var en onsdag) så vi fortsatte hemåt. När vi kom hem var vi riktigt hungriga och trötta, jag passade på att äta innan jag begav mig mot den sköna sängen.

Jag måste säga att jag blev besviken över Augustifesten, i alla fall igår, det var inte mycket folk och det fanns ingen marknad! Men man hoppas att det blir bättre de resterande dagarna :)

Nu lägger jag upp ett kort klipp då Alen åkte karusell...





























Augustifest ikväll

Ikväll är det augustifest i Norrköping. Det kommer vara massor med karuseller, marknad och fyrverkerier. Jag älskar augustifesten. Nu är det bara och hoppas på att vädret håller en viss standard så att man kan gå runt på stan utan att bli blöt. Alen har lovat att följa med mig, undrar om han kommer hålla löftet ifall det skulle börja regna...

Plånbok från accent


den snygga plånboken som jag köpte idag på [accent


God eftermiddag!

Jag har varit en duktig flicka och gått upp tidigt! Jag skulle möta upp Alen på stan för att köpa plånbok. Jag har varit i undermedveten jakt på en plånbok ganska länge. Min började bli riktigt gammal och sliten vilket innebar att en ny var oundviklig. Häromdagen när jag köpte min väska såg jag att accent hade fina plånböcker och idag passade jag på att släpa Alen dit också. Vi gick ut ur affären med en ny plånbok till mig och nån slags korthållare till Alen.

Nu lagar jag frukost eftersom den uteblev pga att jag hade bråttom ut när jag vaknade imorse :D

Hos mamma

Hej igen :) Nu sitter jag hos mamma och är proppmätt. Vi käkade jätte god middag och nu ska mamma göra våfflor, jag vet faktiskt inte ifall de kommer få plats i min mage men jag kan nog fixa lite plats till :) Alen sitter ute med storrökarna och pratar, jag håller mig inomhus för att slippa all rök och for att det antagligen er alltför kallt ute :) 


Middag hos mamma

Hej hej, är allt bra med er?

Jag sitter hemma och tittar på master chef Australia. Jag gillar alla matprogram som finns på TV. Idag har vi varit hos barnmorskan och nu är vi hemma igen. Jag är riktigt trött och ska nog ta en tupplur efter master chef. Efteråt ska Alen och jag på middag hos mamma.


Hämtat ut paket :)

Hej hej.

Då är man vid datan igen. Har försökt att lätta på mitt databeroende :) funkar si sådär men det går åt rätt håll. Imorse var jag och hämtade ut 2 paket som jag fick i fredags men som jag inte kunde hämta ut eftersom vi skulle till Nyköping. Imrose gick jag och hämtade dem så fort jag vaknade. Det ena är ett välkomstpaket från Go'boken och det andra en beställning från Yves Rocher.

Välkomstpaketet från Go'boken är så gulligt. Jag visar en bild på innehållet!



Ha en underbar eftermiddag :)

Back home

Jag är hemma nu efter att ha varit hos min bror i Nyköping. Vem kunde ha anat att vädret skulle ha varit så underbart som det var idag. Jag fick tillbaka hoppet om att sommaren än inte är över. Idag passade mamma och jag min brors lilla dotter och tog ut henne till en äng så att hon skullefå springa av sig. Hon har nyligen lärt sig att gå och det blev ganska många fall i gräset för hennes del. Men efterår så sov hon som en stock :) Sen kom brorsans fru och lilla nyfödda son hem från BB och efter det åkte Alen och jag hem. Nu sitter vi vid varsin dator och fixar och trixar.


Sovdags

Jag är i Nyköping nu, har inte kunnat uppdatera tidigare eftersom jag hade fullt upp idag med att hjälpa mamma med maten osv. Vi var även och besökte lilla pojken och hans mamma på BB. Jag vågade inte hålla i han eftersom jag är ganska skraj av mig när det gäller att hålla små barn. Men mamma la han i min famn och jag tyckte att det gick jätte bra. Sedan var jag väldigt stolt och skrytsam :) Idag känns det som om att jag bara har proppat i mig saker, jag sitter här vid datan med massa frukt vid min sida efter att jag tidigare hade ätit upp ganska många kanelgifflar. Snart ska jag bege mig mot sängen för att sova- mätt och glad (och trött) :)

Iväg till Nyköping

Hej.

Jag har vaknat och sitter vid datan och kollar på biljetter till Nyköping. Idag ska jag åka dit och besöka min bror, hans fru, lilla dotter och nu det nya tillskottet- hans son. Det ska bli kul att se honom. Jag vet inte hur länge jag kommer stanna, jag kommer sova över, det blir nog lördag eller söndag :) Jag kommer antagligen uppdatera bloggen från deras dator, men tyvärr så kommer jag inte kunna lägga upp bilder.


Bjuder på en bild från förra året (hemma hos en kompis)

Dagens köp

Idag var jag på stan med Elma i jakt påen ny väska. Jag har hittat en som jag tycker är fin och har mycket utrymme och ganska många fickor :)



Bild: [accent.se]


12/08- 2010

Heej :)

Jag ska bara uppdatera er om gårdagen, det blev inget besök till stan. Kunde inte tvinga med någon att följa med mig. Men idag ska jag gå med Elma :) Igår blev jag även faster för andra gången, den här gången fick min bror en son. Vi ska åka och besöka dem snart, förmodligen imorgon :D

Hoppas verkligen att jag hittar något fint på stan. Annars nöjer jag mig bara med att ha promenerat dit :D Nu ska jag göra ett besök hos kylskåpet och se vad den har att bjuda på :)


Vill till stan

Nu sitter jag här framför datan igen. Det har varit en hittills ganska tråkig dag. Jag vet inte vad jag kan hitta på för att det ska bli roligare. Jag vill gå till stan, men har ingen att gå med. Det går inte att övertala Alen att gå med mig. Det kanske blir så att jag drar dit själv istället, lika bra det. Då slipper jag höra allt tjat om att jag tar för lång tid på mig.. hehe :)


11/08-2010

Hej hej.

Idag har jag ingenting planerat och jag sitter bara hemma. Jag såg att de sänder repris av Desperate Housewifes och jag tänkte titta på det :) Idag är det första dagen av Ramadan. Alen sover fortfarande och jag tänkte inte väcka honom än, utan låter honom sova ut. Då blir det lite lättare för honom att klara av att fasta hela dagen :)

Nu ska jag iväg till Tv:n :)

Hageby centrum

Nu är jag hemma efter att ha varit på Hageby centrum för att handla lite saker till kylen :) Jag har nog inte varit i Hageby centrum sen det har renoverats och jag blev positivt överraskad av hur det såg ut. Riktigt fint och stort, nästan så att man gick vilse :D

           

Godmorgon!

Idag är en av de få dagarna som jag har lyckats vakna tidigt :) jag är väldigt stolt, hoppas verkligen att den här "vanan" kvarstår och att jag inte sover mig igenom hela dagarna. Nu har jag lite bröd i ugnen som värms för att jag ska kunna äta frukost :) Därefter ska jag bara njuta av hur fint jag har städat. Senare idag ska vi åka och handla, känner att det finns ett ganska stort behov av det då kylen börjar se lite tom ut.

Hur ser er dag ut? :)


Dags för vila

Ja då är man äntligen nästan helt klar med städningen. Jag städade samtidigt som jag tittade på matchen, jag hade tur att den sändes på TV, annars hade jag bara kunnat gissa mig fram till resultatet genom att urskilja det som publiken skriker ut. Vi bor med andra ord väldigt nära stadion.

Jag sitter vid datan helt utmattad. Ryggen värker och jag längtar efter att få lägga mig på soffan och vila ut. Jag har tvättat klart och vikt all tvätt, det enda som är kvar att städas är badrummet. Den tar jag hand om sen. Nu ska jag försöka vila men kommer säkert kasta nyfikna blickar från fönstret ner mot stadion för att se ifall det blir något bråk.

Efter att Alen och jag hade tagit hand om ...

dsc09734 (MMS)

Efter att Alen och jag hade tagit hand om de ärenden vi skulle så satte vi oss på istanbul kebab för att äta. Det var länge sen som jag beställde rulle och jag ville ha det idag. Men jag orkade självklart inte äta upp allt, så en del av rullen fick följa med hem. Nu ska jag tvätta och städa, borde gjort det tidigare men vi var knappt hemma idag.


Storstädning

Idag kommer nog bli en dag då jag ska storstäda. Vi har jätte mycket tvätt som ligger och väntar på att bli tvättat. Sedan ska jag damma, dammsuga, våttorka golvet och kanske tvätta fönstren. Får se ifall jag kommer ha ork kvar till det.

Snart ska vi till stan för att ta hand om ett par ärenden och sedan ska Alen på match. IFK Norrköping spelar mot Hammarby ikväll :) Får se hur det går, hoppas matchen sänds på TV så att även jag kan följa den.


Barnbärstol

Igår när min morbror var hos min mamma fick jag en barnbärstol av dem. De hade köpt en som de aldrig hade använt och därför fick vi den :) Jag tycker att de är riktigt grymma och användbara när man är ute på stan och vill ha sitt barn nära. Så jag är jätte glad för presenten :)


Gårdagen

Igår var det en lång dag. Vi gick till min mamma, åt och sedan begav vi oss vidare mot deras kolonilott för att grilla. Jag nämnde massa gånger att det skulle regna och att vi inte borde gå, men vi gick ändå. Precis när det första köttet på grillen hade blivit klart började regnet. Då fick vi gömma oss vart än vi kunde för att inte bli blöta. Innan regnet hann jag dock gräva upp lite färskpotatis och för att inte smutsa ner mig kom jag på en lösning då ingen av stövlarna passade mig. Efteråt gick Alen med min morbror för att fiska och jag återvände hem till mamma. Där satt vi ganska länge och fick sedan skjuts hem av min bror.

Nu har jag i alla fall vaknat och sitter vid datan medan Alen antagligen blev så pass utmattad igår att han fortfarande sover. Jag har gjort frukost och kaffe och ska snart försöka väcka honom. Vädret är riktigt dåligt, det blir ingen promenad idag för min del...


Gårdagens lösning på att inte bli smutsig om skorna :)

Mobilbloggar: tandlös

Jag är fortfarande hos min mamma. Jag sitter nu och äter lite sötsaker :-D jag upptäckte en sak efter att jag hade ätit klart, en bit av min tand har lossnat :-( tydligen så är det vanligt ifall man inte får i sig tillräckligt med kalcium. Hoppas verkligen att min försäkring täcker kostnaderna :-)

Mobilbloggar: på väg till mamma

Hej hej, nu är Alen och jag på väg till mamma på lunch. Min bror och morbror kommer komma till henne också. Jag uppdateras med ett mms inlägg senare. Det vill säga ifall jag vet hur man gör :-P Hehe

Dagens köp

Idag var jag som jag tidigare skrev om på stan med min mamma. Vi gick runt i olika affärer och fick med oss lite grejer hem. Jag köpte en tröja som har en dragkedja på ryggen och en skjorta. Jag fick även ett par mysbyxor av min mamma, så otroligt sköna :thumbup: Här kommer lite bilder.

         
       

 


Promenad runt Strömmen

Hej, nu är man hemma igen. Vi sov över hemma hos min mamma igår. Idag gick jag med henne till stan, har köpt lite saker till mig men jag lägger upp bild på det senare. Nu kommer bilder från gårdagens promenad :)



Ändrade planer

Jag är fortfarande hemma hos min mamma. Det verkar som om att vi kommer sova över här vilket innebär att jag inte kommer kunna lägga upp bilder från promenaden ikväll utan de kommer upp imorgon :) Nu ska jag gå och vara social :D

Sov gott allihop :)


Hemma!

Nu är jag hemma efter en 2 timmar lång promenad runt Strömmen. Är trött som bara den, mina ben värker. Men det blir ingen vila för min del, nu ska jag äta och gå hem till min mamma :)

Ha det så bra, så lägger jag upp bilder från promenaden när jag kommer hem :D

Önska mig lycka till

Hej igen :) Hittills har jag nog bara segat framför datorn. Lite duktig har man varit som har gjort frukost och diskat, så jag har förtjänat att lata mig lite. Jag försöker hitta någon som jag kan promenera med, vädret är jätte fint så det vore synd att spendera hela dagen inomhus. Jag ska försöka övertala Alen men han sitter och spelar X-box, Ultimate fighting eller vad det heter. Igår fick jag spela något spel med honom, där man kan spela två stycken åt gången. Det var roligt fast frusterande, ifall ena av oss dör så måste vi börja om. Men ju längre vi spelade desto bättre samarbetade vi :D hehe

Nu ska jag försöka övertala honom att vi ska promenera, önska mig lycka till :D

Fina höstnyheter

God eftermiddag :) Igår kväll satt jag fastklistrad vid Nellys sida och tittade på deras fina hörstnyheter som de hade fått in. Jag fastnade såklart vid nästan varje långklänning som fanns. Jag vill verkligen ha någon fin långklänning. På stan är det riktigt svårt att hitta något, eller så är jag inte tillräckligt uppmärksam. Jag måste säga att de hade fått in ganska fina kläder nu till hösten. Får se ifall man snart beställer något, tror nog inte att jag kommer kunna låta bli. Nu ska jag iväg till köket och laga frukost. 


Här är några av sakerna som jag tyckte var fina, bild lånad fr: nelly
 

Promenad till stan

Efter att jag hade bloggat imorse så bestämde Elma och jag att vi skulle promenera ihop. Vädret var underbart. Vi bestämde oss för att gå in till stan. Det är rea nästan överallt, halva reapriset nästan vart än man vänder sig. Enda problemet är att allt det fina och det som finns i min storlek är slut. Men ändå lyckades jag hitta lite fina grejer. Jag fyndade underkläder, köpte en jätte fin bh för bara 30 kr inne på Lindex och ett par nästan matchande trosor. Svårt att hitta att det matchar när nästan allt är slutsålt. Vi var även inne i Gina Tricot där Elma hittade en jätte fin långklänning för bara 50 kr. Riktigt kap :D Efter affärerna var vi trötta och satte oss inne på McDonalds, där satt vi tills vi hade vilat klart och begav oss hemåt.

Senare kom Elma, hennes man och lilla dotter till oss. De satt tyvärr inte så länge eftersom lilla flickan var trött och ville sova. Men nästa gång de kommer låter jag de inte gå så snabbt :D det är verkligen kul med gäster och då ska de sitta läänge!

Jag tänkte även visa bild på lite grejer som jag beställde på Lindex häromdagen. Fick paketet igår.

Vaken och hungrig

Hej hej,

Jag ska berätta en nyhet! Jag har börjat lägga mig OCH vakna tidigare :D jag är såå stolt över mig själv. Det börjaade trögt men nu har ja lyckats, nästan. Vill ju vakna runt 10 men 11 är ganska bra också :thumbup: De här senaste dagarna har Alen och jag fixat och trixat i lägenheten. Vi försöker fixa så att vi i vår lilla tvåa får plats med spjälsäng, skötbord och allt annat som behövs innan barnet föds. Vi har lagt ut saker på blocket och hoppas på att bli av med de då vi är i behov av utrymme. Men nu verkar det gå bra och vi är nästan klara med det mesta.

Jag vaknade för typ en timma sen och jag har inte ätit frukost än. Känner mig riktigt hungrig, jag måste springa ner till affären för att köpa bröd, inte lyckat att äta ifall man inte har bröd. Och så är jag på promenad humör, vi får se vem jag tvingar att gå på en promenad med mig :D Nu ska jag till affären, bye.


Sweetpeace

Idag när jag var inne på Babyproffsen med Alen såg vi båda två något som vi har lagt till "måste ha" listan, nämligen en "gunga" som man lägger barnet i och den har knappfunktioner som man kan välja för att justera gungningen av barnet. Man kan även koppla in sin MP3 i den och låta barnet lyssna på rofylld musik osv. Jag förstår namnet i alla fall, det kan vara en hjälpande hand då barnet inte vill sluta gråta och man inte har ork att gunga barnet i famnen. Vi bara måste ha det :) Bild hittar ni [HÄR]

Gåva från pampers

Nyligen gick jag in på Pampers hemsida och såg att de hade ett erbjudande till alla som väntar barn. Idag var jag inne i babyproffsen butiken och hämtade paketet. Riktigt bra saker finns innuti, bla en blöjhink från angelcare, blöjor från pampers, vanish, intimtvål, amningsinlägg samt massa broschyrer. Ett kom igång paket helt enkelt :) Ifall du väntar barn så är det här ett jätte bra erbjudande!



Paketet från Nelly.com

Jag har kommit på att jag glömde visa bilder på paketet som jag fick häromdagen från Nelly :) Här kommer bilden!


Ny mobil?

Just nu är Alen på jakt efter en ny mobil. Han funderar på att köpa iPhone 4, fast nu är de tillfälligt slut hos tele 2 :/ hoppas det kommer in nya snart :) jag kommer utforska den till max :P


bild: google.se


Kycklingröra med curry

Äntligen ett ögonblick då jag kan sätta mig och bara vila. Ja, jag kallar sitta framför datorn för vila :D Vi hade gäster även idag och då passade jag på att gå på stan med min brors fru. Vi var där ett par timmar och återvände hem riktigt trötta båda två. När vi kom hem åt vi och de begav sig hemåt. Alen och jag passade på att göra i ordning rummet och möblera om litegrann. Nu passar jag på att vila framför datorn och Alen framför X-boxen. Jag tänkte även lägga in ett recept på kycklingröran jag gjorde häromdagen :)

Kycklingröra med curry


Ingredienser


1-2 bitar kycklingfilé
ca 50 g champinjoner
1 msk smör
2 klyftor vitlök
3 dl vispgrädde
2 skivor bröd
curry

Tillagning

Skär kycklingfilén och champinjonerna i små bitar. Stek kycklingen i en kastrull och tillsätt sedan champinjonerna. När både kycklingen och champinjonerna verkar klara tillsätt vispgrädden. När vispgrädden börjar koka tillsätt curryn. Smaksätt med salt. (För att få curryn lite segare blandade jag mjöl och vatten i en skål, såg till att det inte fanns några klumpar och tillsatte det i curryn, då blev den lagom dryg)

Hacka vitlök. Blanda smöret och vitlöken i en skål. Bre smör över mackorna och stek dem i ugnen tills de får en fin gyllene färg. Ta ut mackorna och bre Kycklingröran på mackan.

Klart! Smaklig måltid :)