Riktigt trevlig dag på Nya Parken

Idag gick det hur bra som helst i kiosken. Jag fick stå med en jätte trevlig tjej och vi hade jätte kul. Jag tog betalt och gav läsk till de som beställde det. Vi hade fullt upp under pausen, det var kallt och många ville ha korv med bröd för att värma sig. Jag frös som fan, det regnade och var kallt just då vi var där. Men det gick bra och jag klarade mig. Riktigt kul var det, en bra erfarenhet! Det enda dåliga förutom vädret var att IFK Norrköping förlorade :/ Men det kommer gå bra, ligger ju fortfarande på 2:a plats och mer matcher kommer det att  bli. Matcher de vinner altså!! Nu ska jag titta på Titanic ifall jag orkar, ska zappa mellan kanalerna för att se ifall det finns något bättre, om inte då blir det Titanic :)


Spännande

Nu har det gått ett par dagar sedan min förkylning/pollenallergi och det håller i fortfarande. Det verkar som att det är en allergi. Jag läste runt på webben och alla symptom pekar på allergi. Jag ska boka tid på vårdcentralen för att vara på den säkra sidan och kanske till och med få reda på just vad det är som jag är allergisk mot.

Idag sker något spännande. IFK spelar ju idag och jag kommer stå i en av kioskerna. Det är riktigt kul längtar verkligen och hoppas hoppas att det går bra :) Mamma kommer över för att vakta Emir. Alen ska ju titta på matchen vilket innebär att en barnvakt behövs :) Som tur är har jag mamma nära och hon och hennes man kan komma över.

Nu ska jag laga mat, men innan dess måste jag nog gå till Lidl för att köpa ett par ingredienser som jag märkte saknades.

Ha en bra dag allihop!


Då var det dags igen...

antagligen så har jag världens sämsta immunförsvar eller så har jag blivit allergisk mot pollen. Vilket det är kan jag inte avgöra. Har inte varit allergisk mot pollen innan men kan ha blivit det. Näsan rinner konstant och ögonen likaså när jag är ute. Näsan rinner även inomhus, vilket gör att det blir svårt att avgöra ifall jag är förkyld eller något helt annat.

Hade inte varit kul att bli allergisk mot pollen nu, då jag aldrig har varit det innan. Våren är min favorit årstid, allt blommar och jag stormtrivs. Men hellre att jag är allergisk än att jag är förkyld igen! Nu ska jag läsa på lite om pollen, sen ska jag sova. Är helt utmattad. Sov gott allihop!


Äntligen är den min...



Iphone 4. Beställde den innan påsk och fick vänta på den under hela påskhelgen, det var en långdragen väntan. Men häromdagen så fick jag den och blev jätte glad. Nu kan jag i alla fall de grundläggande funktionerna på dem och mer finns att lära :)

Säkerhet

Jag tycker att det är på tiden att vi börjar barnsäkra lägenheten. Jag har redan köpt ett par produkter som jag vid ett tillfälle hittade i Lidl men det var inte så stort utbud och det blev inte så mycket som fick följa med hem. Igår beställde jag hem hörnskydd och förankring för platt Tv från Jollyroom.se. De har ett mycket bra utbud av säkerhetsprodukter och jag fick behärska mig från att klicka hem mer produkter. Det räcker med de här två för tillfället.



Grillar

Är ute och Grillar med Alen nu. Fler bilder kommer jag förmodligen lägga upp sen när jag kommer hem. Ha EN trevlig dag!

Matat ankor

Även idag är en seg dag. Jag vaknade tidigt men ville absolut inte upp, men med en viss emir som vaknar tidigt så måste Även jag det. Jag gick upp matade honom och sedan så var han vaken en stund innan Alen la honom för att sova igen. Då passade Även jag på att sova. Efteråt så gick vi ut, förbi lidl och vidare ut mot strömmen. Jag hade lite bröd som vi skulle slänga till ankorna. Vi satt en liten stund vid vattnet och sen begav vi oss hemåt. En rolig utflykt!

Rubrik saknas...

Det har blivit dåligt med inlägg de här senaste dagarna. Igår så var vi ute och grillade, kom hem helt utmattad. Vi promenerade en jätte lång sträcka, vilket resulterade i att jag fick lägga mig extra tidigt. Jag tvättade också igår och blev ännu mer utmattad av det. Även idag känner jag att jag inte har vilat ut tillräckligt. Idag spenderade jag hela dagen inomhus och gick på en kort promenad till lidl. Sen hade vi gäster och har det fortfarande. Så Ni märker varför jag inte har uppdaterat. Nu ska jag försöka hålla mig vaken EN stund till.

I am here and I'm waiting...

Ja, inte finns det mycket mer jag kan säga. Jag är på nya parken och väntar på att matchen ska börja. Fint väder fast det blir ju långtråkigt. Snart börjar matchen. Bara 7 st har hittills kommit från halmstads hejarklack. Undrar fall de blir fler än det? Aja nu ska jag titta på uppvärmningen.

Promenerar

Just nu så är jag ute på en promenad. Jag gick förbi lidl för att köpa gröt och välling till emir. Men i kassan bestämde jag mig för att köpa något som jag kan knapra på under tiden. Och det blev lidls m&m wannabees haha. Vädret är underbart Även fast det är molnigt så är det varmt och det är lagom med vind. Perfekt med andra ord. Senare ikväll ska vi titta på fotboll, ifk spelar hemma mot halmstad. Längtar till matchen och hoppas på vinst :-D nu ska jag vidare till en lekplats där jasmina och jag brukade vara och leka. De har en sån gunga som snurrar, det var vår favorit, Även fast vi brukade må illa så fort vi börjar snurra haha

Minst 10 km?

OMG! Jag är trött som fan. Jag har varit på världens längsta promenad idag. Allt började klockan 9 då vi skulle ut och leta efter den signerade matchbollen från IFK. Vi promenerade nästan runt hela Norrköping. Mest var vi runt Strömmen. Men íngen matchboll syndes till :/ Vi promenerade sedan in mot Kungsgatan och stannade till i en pizzeria för att äta. Sedan fortsatte vi men letandet men insåg snart att vi inte skulle hitta den. Efter det begav vi oss till stan. Jag har äntligen hittat en klänning som jag ska ha på galan, jätte söt är den. Vi kom hem för drygt en timma sen. Tänk vilken rejäl promenad vi va på ifall vi var ute enda sedan 9. Jag kommer nog sova som en stock ikväll. Nu ska jag hämta ett glas iskall cola till mig e jätte jätte törstig!



Det här var ledtråden till vart bollen fanns. finns många sådana platser här :P haha

Natusan





Jag har fått produkter från Buzzador som jag ska testa. Den här gången ska jag testa First touch produkter från Natusan. Jag har redan börjat buzza och det går bra och man får även rabattkuponger. Ett riktigt bra buzz :)
_______________________

Ifall även du vill vara med i Buzzador kan du bli medlem [HÄR]

Vår i Norrköping






Gott gott

Har kommer en uppdatering från min sida. Idag vaknade jag tidigt, eller blev väckt av emir. Han sover inte så värst länge på morgonen. Men när han somnade om passade Även jag på att ta en tupplur. Sen vaknade jag lite väl sent, runt halv 12 och då såg jag Även ett sms från Fata om att vi ska ta en runda på stan. Jag begav mig mot stan med emir. Vädret var fint och det var jätte skönt med en promenad. Jag var Även dag på jakt efter att hitta en klänning men hade inte turen på min sida. Senare begav jag mig hemåt och gick förbi lite affärer och handlade in några varor för att göra tårta. Fata och hennes pojkar skulle komma till oss och vad kan va bättre än tårta att bjuda på Hehe när jag kom hem gjorde jag tårtan och nyss käkade vi den. Riktigt god, det är bara synd att jordgubbarna inte var så täppt söta som jag hade velat ha dem. Nu tittar jag på the big bang teori. Det verkar vara ett Bra avsnitt på g.

Charlie brothers

Nu så sitter (ligger) man framför tvn och tittar på americas funniest home videos. Senare blir det Pansionärsjävlar på semester, haha en rolig kväll med andra ord. Oh juste, rubriken där uppe, haha jag skulle säga 2 och en halv män och sa charlie brothers istället, haha så roligt att det kan bli så fel :-P

Äppelpaj



Idag så har jag varit ute. Gick en runda på stan och tittade efter klänningar som jag kan ha på mammagalan. Ännu har jag inte hittat någon. Men det kommer lösa sig :) Än är det lång tid kvar tills dess. Även idag gick vi förbi Halvars för att äta glass, idag tog jag dock Plopp och citronsmak. Deras glassar är så goda och svåra att motstå. Men ändå så är det Alen som kan välja ut den bästa smaken, han valde dröm nougat tror jag det hette och kaktus. Riktigt god kombination. Innan jag gick på stan så gjorde jag äppelpaj, hade många äpplen och ville inte att de skulle ruttna. Pajen blev ganska god. Receptet hittar ni [här]. Nu ska jag titta på det nya avsnittet av The vampire diaries. Ha en trevlig fredagskväll allihop :)

Glass

Idag var vädret ganska fint. Vi promenerade till stan, jag spanade in h&ms concious collection. Det var fina saker men lite för genomskinliga för min del. När vi gick hemåt så köpte vi glass på halvards. Jag tog brownie och jordgubb. Brownie glassen är en av de godare jag har ätit. Jag rekomenderar den. Nu ska jag spela lite spel på datan sen ska jag vila ryggen. Har jätte jätte ont :/

En besvikelse

Jag kom hem från stan precis. Elma och jag var ute med våra småttingar. Först gick vi runt i affärer och sedan satte vi oss på McDonalds för att ta en bit mat. Det blev inte som jag tänkt mig, jag åt för mycket och är stor som en ballong nu. Jag är proppmätt!! Den här senaste tiden har jag gått till stan nästan varje dag för att titta efter ifall de på bik bok hade fått in en klänning som jag hade sett på hemsidan. Alltid fick jag ett nej till svar men idag var det ett positivt besked. De hade fått in den. Jag blev hur glad som helst, men när jag provade den så blev jag besviken :( Den var inte vad jag hade väntat mig. Jag kanske hade provat en allt för stor storlek, men jag tror inte det. Får gå dit med Alen för att prova en mindre storlek och se vad han tycker. Det kanske är bara jag som har inbillat mig att de fult. Men vi får se. Nu ska jag vila lite innan Simpsons, Family guy, Desperate Housewifes och dubbelavsnitt av the Middle börjar. En rejäl tv kväll att se fram emot.




Tomt

Oj vad länge jag inte har uppdaterat, jag tänkte egentligen skriva det här inlägget igår men det blev inte av. Igår var jag på maxi och sen gick jag till mcdonalds. Vädret var så underbart att vi valde att promenera hem. Enda från maxi till ektorp. Det är inte lite, men det var riktigt skönt. På vägen från maxi gick vi förbi plantagen, där köpte vi krukor till balkongen. Alen har redan börjat plantera blommor och jag står på tur. Vi ska se vem som har de finaste blommorna haha.. Idag är vädret inte lika fint som igår men det ser ändå ganska skönt ut. Jag och Elma ska nog ut på stan senare idag. När emir vaknar han sover nu. Nu ska jag vila upp mig EN stund innan promenaden. Och jag lovar att nästa inlägg inte kommer dröja lika mycket som det här!

Muffins

De här Muffinsen har jag gjort idag. Alens föräldrar och bror kommer hit snart. Vädret är Skit, det blåser enormt mycket. Så var det hela dagen idag :/

Här är den spårvagnen som jag hatar. Hur s...

dsc00222 (MMS)

Här är den spårvagnen som jag hatar. Hur ska man gå in i den med barnvagnen? Man måste vara 2 eller så har man tur och någon snäll person erbjuder sig att hjälpa till. Aja nog med klagandet. Jag är i hageby nu, har provkört barnvagnen och är jätte nöjd. Mest nöjd är jag över att sufletten kan böjas extra långt ner och det kommer väl till nytta då det blåser Såhär mycket som idag. Nu ska jag hemåt, ifall jag nu kan stiga på spårvagnen.


Ny vagn köpt

Ja, då har vi vart på babyproffsen. Provat olika vagnar och kommit fram till att vi vill ha en Babytravel Liverpool. Det som var ännu bättre var att de hade specialpris på den, den kostade bara 1999 kr :) Vi köpte även de tillbehör som vi tyckte var nödvändiga och så begav vi oss hemåt. Nu sitter jag hemma, lite utmattad. Mamma passade Emir under tiden vi var borta, den gamla vagnen hade punka :/ Imorgon ska vi inviga den nya vagnen.

Här är en bild, lägger upp egna bilder sen.


TV Kväll

Hej. Idag var vädret si sådär. Solen tittade fram några enstaka gånger? eller blandar jag ihop det med gårdagen. Jag har inte varit ute på någon promenad eftersom däcket ännu inte är fixat. Imorgon ska vi till Babyproffsen för att titta på ny barnvagn. Jag har spanat runt och hittat 4 som jag skulle kunna tänka mig köpa. Imorgon ska vi se vilken det blir :) Beroende på vilken det blir så beställer vi genom nätet, det blir billigare så :)

Idag var jag hos Elma, var länge sen jag var där. Hon kommer komma till mig snart, vi ska titta på Desperate Housewifes. En tv kväll som sagt!


Söötaste


Den här reklamen brukar jag lyssna på varje år när jag är i Bosnien, haha så glad jag blev när jag hittade den på youtube :P Sötaste!

Vinst!

Ännu en helg har passerat. Nästa helg kommer Alens föräldrar, ska bli kul, får bara hoppas på att det blir fint väder så att vi kan gå ut någonstans. Igår var jag på stan med Fata, vi åt och gick runt på stan. Det var trevligt, får nog ta och göra om det snart igen. Vi planerade även att dra till parken efter maten, men, då vi var klara hade det börjat regna :/ Otur! Jag promenerade hem i regnet, jag gillar regn.

Just när jag var på väg hem så hade matchen mellan IFK Norrköping och Gais slutat. Det var jätte mycket folk ute. Jag visste inte resultatet av matchen men hoppades på att IFK hade vunnit. Men av folket att döma verkade det inte så. De var varken glada eller besvikna. Men när jag kom hem blev jag glad, Norrköping vann 2-0 :) Hoppas de fortsätter såhär och bevisar att de klarar sig i allsvenskan!

Oh juste, på vägen hem punkterade ett av däcken på Emirs vagn men jag märkte inget. Det blev bara svårare att  köra, jag trodde att den hade sugit upp regn och att den blev tyngre. haha, först när jag var inne i gården såg jag att däcket var platt. Då gäller det bara att skaffa ett nytt!


Bild då IFK spelade vänskapsmatch mot Mallorca. Igår var publisiffran ca 10500 :)


Middag

Hej, det blev ändrade planer för helgen. Alens bror kommer inte denna helg utan nästa. Då kommer även hans föräldrar :) Imorgon ska jag gå och fika med Fata. Ska bli kul, då kan vi prata om mammablogg galan som kommer vara den 7-8 maj. Igår var jag på stan med mamma och mormor, och idag var jag bara med mamma. Nu är mamma här och jag lagar middag, Alen är i Söderköping på utbildning och kommer hem runt 5 :)

Här är bildena som jag lovade, beställningen från Yves Rocher.