I halmstad

Oj oj, det var riktigt länge sedan jag uppdaterade bloggen. Mycket har hunnit hända sedan dess. Till exempel så är vi i halmstad nu hos Alens föräldrar. Vi kom hit igår kväll. Jag tänkte Även berätta lite om filmen vi såg i torsdags. Den var verkligen värd att ses, den bjöd på riktigt mycket skratt och underhållning. I fredags så var jag på EN promenad till netto med emir och min mormor. Sedan fortsatte vi vidare hem till henne, där satt vi EN stund innan vi drog hem. Senare fick vi gäster. Min Bror och hans familj kom till oss, huset var jätte jätte stökigt när de drog, haha det fanns chips utspillt överallt och leksaker lite här och där. Men det var riktigt trevligt med besök. Igår åkte vi till halmstad och det är där vi befinner oss för tillfället :-D

Biotajm

Hej :) här sitter jag framför datan samtidigt som jag lagar mat. Hoppas bara att det som finns på spisen inte blir bränt :) Idag var jag på en megakort promenad med Emir. Så fort jag kom ut blev jag trött och ville bara sova. Emir hade redan somnat i barnvagnen och jag passade på att bege mig hemåt så att även jag kan vila lite. Jag sov en stund innan Emir caknade och sen var det full fart igen. 

Nu väntar jag på att Alen ska komma hem och sedan ska vi iväg på bio. Mamma kommer komma hit snart för att vara med Emir under tiden.

Ha det så bra folk!



- Filmen vi ska se.

Munkar



Hej hej. Idag har jag haft fullt upp. Jag var hos tandläkaren, tanden är fixad och en ny tid är bokad då visdomstanden ska ut. Längtar verkligen inte till den dagen. När jag kom hem började jag laga munkar. Blev sugen på munkar då jag såg dem i Lidl. Så fort jag kom in i lägenheten satte jag igång med att laga munkar och tacos. Munkarna blev goda, fyllde dem med vaniljkräm och jordgubbssylt. Jag kunde inte få någon bra bild på dem och då fick Alen ta en bild. Den blev i alla fall bättre än bilderna jag tog:)  

Manny

Hej hej. Jag är vaken sedan länge. Nu sitter jag och tittar på händige manny med emir. Han tittar smått på tvn och sen så leker han med sin nalle. Igår skulle jag ut och fika med ett par kompisar, men det kom något i vägen för dem så det blev inte av. Men jag var helt inställd på att fika eller liknande och gick ut med Alen istället. Vi åt pizza. Gott gott. Sen när vi kom hem tittade vi på film, typ en vakt i ett varuhus. Kommer inte på vad den heter. På torsdag ska Alen och jag på bio, vi ska titta på "min låtsas fru". Imorgon sker något mindre kul. Jag ska nämligen till tandläkaren :-( hoppas det inte gör alltför ont :-) ha det så bra!

Dag 11: Tokigt

Jag tänkte skriva ett inlägg angående fotoutmaningen. Jag verkar ha missat 2 dagar. Och jag tänker inte lägga upp dessa bilder idag eller så. Utan när hela fotoutmaningen tar slut ska jag lägga upp de bilder som jag har missat :) Det blir nog bra!




På bättringsvägen

Jag är fortfarande lite sjuk men jag känner mig mycket mycket bättre :) Igår kväll hade vi gäster, Nikoletta och Abdallah kom till oss, vi tittade på matchen mellan Arsenal och Barcelona. Själv trodde jag att Barca skulle vinna men jag hade visst fel. Det var kul med besök speciellt då jag har varit sjuk och bara suttit hemma i princip hela tiden. Snart kommer min mamma till mig, ska försöka övertala henne om att vi ska till affären. Måste köpa ersättning till Emir, ifall inte vi drar så får Alen köpa istället.

Mamma har varit här hos mig de dagarna jag har varit sjuk och hjälpt mig. Jag vet inte hur jag hade klarat av allt på egen hand om det inte vore för henne. Hvala mama ♥


Mama ♥


Dag 8: En favorit bild


- 1. maj 2009, dagen då Alen och jag gifte oss i moskén :)

Sjuk

Hej, idag så är jag sjuk. Har varit förkyld de senaste dagarna men idag har det slagit till ordentligt. Jag har feber, rinnig näsa, ont i halsen och är snurrig. Hoppas att det går över snart. Jag har precis tagit en panodil och dricker kammomill te. Det är ganska många som är sjuka nu, det gäller att hoppas på att det snart går över!

Dag 7: Tema "grön"


Jag visste inte vad jag skulle kunna lägga upp som tema grön och beslutade att jag lägger upp en bild som jag tog då Alen och Jasmina var omgivna med grönskan ute i naturen :) Det räknas ju! :)

Dag 6: En bild som jag aldrig lagt upp


- En "vanlig" dag i skolan :P haha

Dag 5: En gammal bild


- En bild från Bosnien då jag gick i tvåan, gissa vart jag är! :)

Dag 4: Min hobby


Jag klurade länge på vad jag skulle kunna lägga som min hobby och kom på, bloggen är min hobby :)

Dag 3: En familjemedlem


Min underbara man Alen. Nu är vi en liten familj, vi och vår lilla son. De två betyder mest för mig!

Off we go

Idag har man för det mesta suttit hemma. Var på vårdcentralen idag också, känner på mig att jag kommer bli förkyld.. IGEN! Värsta vad ofta jag blir förkyld nuförtiden :/ Senare ska vi till Fata. Vi ska titta på ZMBT (en bosnisk motsvarighet till Idol). Nästa vecka är det final, då för man äntligen reda på vinnaren. Jag har ju ett par favoriter, någon av dem MÅSTE vinna, annars blir jag sur :D haha


Dag 2: Favoritpryl



Min favoritpryl är helt klart min mobil :) Kan hålla kontakten med folk, lyssna på musik, ta kort och mycket annat. Den är fler saker i en.. som en data fast mindre och lättare att ta med sig!

Liberoklubben- paket

Hej hej. Nu är jag hemma. Det blev ingen fika med Alen eftersom han skulle på träning. Jag gick istället förbi byggnaden där han tränade och tittade på. Jag har öppnat paketet från Libero. Där fanns det mkt användbara grejer.

Här kommer en bild på innehållet!


Fullt upp

Hej. Nu sitter man på Norrköpings stadsbibliotek och är inne på msn. Jag väntar på Alen, vi skulle mötas här snart. Jag måste ta med honom på fika, jag såg ett jätte mysigt ställe nu när jag gick förbi stan. Vi brukar fika där annars men nu när det är mörkt ute så är det jätte mysigt. Hoppas han är på fika humör :) Idag har jag i princip inte varit hemma hela dagen. Gick hemifrån runt 12 och har varit på stan tills nu. Jag har även varit och hämtat Up and go paketet från libero i lindex. Emir ligger i barnvagnen och sover och jag har tråkigt. Favoritpryl bilden kommer upp senare, då jag kommer hem :)       


Dag 1: Självporträtt



Ja! Jag orkade med att påbörja utmaningen idag. Jag har tagit ett självporträtt :) Imorgon kommer en ny bild. Favoritpryl tror jag att det var :)


Fotoutmaning

Jag gick in på Chicmommys blogg och såg att hon har börjat med en fotoutmaning som pågår i 30 dagar. Det verkade lockande och även jag har bestämt mig för att vara med. Och förhoppningsvis så kommer ni se en ny bild här varje dag från och med imorgon :)) 

Dag 1: Självporträtt
Dag 2: Favoritpryl
Dag 3: En familjemedlem
Dag 4: Min hobby
Dag 5: En gammal bild
Dag 6: Tema "grön"
Dag 7: En bild som jag aldrig lagt upp
Dag 8: En favoritbild
Dag 9: Dagens
Dag 10: Detta gör mig glad
Dag 11: Tokigt
Dag 12: Min vardag
Dag 13: Tema "ljus"
Dag 14: En vinterbild
Dag 15: Kärlek
Dag 16: Självporträtt i svartvitt
Dag 17: Ett ögonblick
Dag 18: Känslor
Dag 19: Här bor jag
Dag 20: Tema "olika"
Dag 21: När jag var liten
Dag 22: Mitt beroende
Dag 23: En sommarbild
Dag 24: Detta gör mig glad
Dag 25: I all hast
Dag 26: Detta skrattar jag alltid åt
Dag 27: Tema "två"
Dag 28: Väder
Dag 29: Nyaste bilden på mig själv
Dag 30: Valfri bild

Hoppas att jag har tålamod för detta :)

Bepanthen



Häromdagen hämtade jag ut paket från Buzzador. Jag fick testprover av salvan Bepanthen. Jag har använt den i ett par dagar efter blöjbyten, innan Emir skulle ut eller bara på någon plats där han har torr hud. Den verkar vara jätte bra. Igår var jag och buzzade lite. Det gick bra, vissa använde redan Bepanthen sen tidigare :) hehe 
_______________________________
Buzzador är en sida där man kan bli medlem och testa olika produkter gratis. Även du kan bli medlem, tryck [HÄR]

Hej, idag så är Alen och jag ute. Vi befin...

dsc00105 (MMS)

Hej, idag så är Alen och jag ute. Vi befinner oss just nu på ingelsta och fikar. Ha det så bra :-D


Hej, nu är man ute på EN promenix med Alen...

dsc00104 (MMS)

Hej, nu är man ute på EN promenix med Alen och emir. Vi ska till vilbergen, jag tvättar idag, och när vi kommer hem är det dags att sätta in EN maskin till :-Dsen ska vi ha gäster :-D


Hej, nu är man ute på EN promenix med Alen...

dsc00104 (MMS)

Hej, nu är man ute på EN promenix med Alen och emir. Vi ska till vilbergen, jag tvättar idag, och när vi kommer hem är det dags att sätta in EN maskin till :-Dsen ska vi ha gäster :-D


Besök

Hej hej, visst var det länge sen jag uppdaterade? Jag har alltid varit vid datan med tanken att uppdatera men det blev aldrig av. Jag fastnar vid något annat och så blir bloggen lidande. De här senaste dagarna har jag väl för det mesta varit ute. Promenerat med Emir. Varit ute och fikat med alla som jag träffat. Igår var jag och fikade med min mormor. Riktigt trevligt var det, sen gick vi till henne och satt en stund. På vägen hem får jag sms om att jag ska hämta ut paket, och jag passade på att gå förbi utlämningsstället när jag redan var ute. Nu håller jag på och fixar mig för att gå till mormor igen. Min morbror från Chicago har kommit hit. Men först måste jag vänta på att lilla Emir ska vakna.

Ha det så bra!


- Tårtan jag gjorde häromdagen, färgade marsipanet själv, därför är det inte jämn färg.