Uppehåll

Jag har tänkt göra ett uppehåll med bloggandet. Andledningen är att jag har ganska ont om tid nu, och att jag har en ny bloggdesign på G men det kommer nog dröja en stund innan den blir klar. Så när den nya designen är på plats fortsätter jag blogga :)

Ha det så bra så länge!!!


Fullt upp!

En till jobbvecka är avklarad. Igår jobbade jag själv för första gången och det gick ganska bra! Jag klarade mig i alla fall. På måndag kommer det bli mycket som ska göras men jag klarar mig, då kommer jag i alla fall inte vara själv.

Snart så måste jag gå till affären för att köpa lite saker, ska nämligen göra tårta idag. Hoppas den blir god eftersom det ändå kommer vara ganska många som ska käka den. Senare ska vi hem till mamma eftersom hon fyller år och vi valde att  fira våra födelsedagar ihop. Inget stort bara familjen :) Så en lång dag väntar mig.

Nu ska jag iväg och väcka alla andra :)

Mama sretan ti rodjendan! Super se provedi jer manje od toga ne zasluzujes! Volim te! <3

Ny vecka

Ny vecka och nya saker som ska göras. Den här veckan jobbar jag bara mellan 9-14 vilket är jätte skönt. Jag hinner hem och vara med Emir en lång stund innan han ska sova.

Idag hann vi även gå en lång promenad efter att jag hade kommit hem. Alen, Jasmina och Emir mötte upp mig på stationen och därifrån promenerade vi till MAX. Efteråt promenerade vi till stan där vi köpte ett par saker som vi behövde och ett spel till xboxen. Jag har inte spelat än men Alen och Jasmina har provat den, vet inte hur den är, verkar intressant. De i spelbutiken rekomenderade spelet i alla fall :)

Ikväll är det TV kväll med Desperate Housewifes, vill ju se hur det kommer gå nu när Gabi har flyttat in hos Bree. Nu ifall jag orkar ska jag tvinga Jasmina till att spela spel med mig, hon tittar på 2 och en halv män nu.


Gammal bild


Busfabriken + fotboll

Idag har jag knappt varit hemma. Vi gick hemifrån 11.30 och kom hem lite innan 18.00. Först var vi på busfabriken med Fata och Ajdin. Vi lekte riktigt mycket, det uppskattades av både stora och små. Efteråt gick vi till McDonalds för att ta en bit mat. Sedan fortsatte vi till Nya parken där Norrköping spelade mot Göteborg. Matchen var riktigt underhållande, vi såg bara första halvleken eftersom Emir inte trivdes så värst mycket. Det var alltför högljutt. Men annars så var det Emirs första allsvenska fotbollsmatch som han har varit på :)














Gårdagen

Nu tänkte jag berätta lite om filmen som vi såg igår. Jag tyckte inte om den, inte min typ av film. Alen och Jasmina tyckte att den var jätte bra. Jag är en sån som gillar romantiska komedier, en typ av filmer som jag avskydde förut. Men men, man har ju rätt att ändra sig :)

Annars så hade vi jätte kul igår. Många sjuka bilder blev det, men tyvärr så hade jag mobilkameran och kvaliten på bilderna är inte den bästa. Därför lägger jag inte upp några bilder.

Idag hade vi gäster, Senahida var på besök. Riktigt trevligt var det. Först lagade vi middag och sedan gjorde vi muffins med banan/choklad fyllning. De var otoligt goda, synd att jag har satt igång min "bantning" och inte kan äta lika många som jag annars skulle ha käkat upp :(Jag gjorde även cheesecake frosting till dem men den blev för flytande, så den är i frysen och kyler ner sig litegrann. 

Imorgon har Fata frågat ifall vi ska med till Busfabriken och vi vill gärna hänga på. Senare på kvällen blir det nog fotboll som gäller.

Nu ska jag iväg och spela spel med Alen och Jasmina innan ESC börjar.


Igår hittade vi den nya marabou chokladen, Caribbean (kokos och banan). Den är min nya favorit. Jag tycker den t o m. är bättre än frukt och mandel! Riktigt god!


Loppi.se

Som ni vet så är jag en Buzzador och nu får jag buzza om loppi.se. Det är en sida där man kan sälja sina gamla barnprylar, antagligen genom ett fast pris eller en auktion. Jag kommer lägga upp Emirs gamla barnvagn och bilbarnstol på sidan.


Limitless

Första jobbveckan är avklarad. Det har gått riktigt bra, fast det är mycket som man ska hålla koll på. Jag slutade lite senare idag eftersom folk bara strömmade in då det var stängdags. Men det är lugnt :) Sedan var det pendeln som gällde. När jag kom hem gick jag på en promenad med Jasmina och Emir. Nu är mamma och hennes man här för att vakta Emir. Vi tänkte gå på bio och titta på thrillern Limitless. Hoppas att den är bra. Vi tänkte även dra en stund tidigare eftersom vi planerade att ta en bit mat innan filmen.

Ha en underbar fredag allihop så ska jag försöka ta lite bilder ikväll :)


Hej, nu sitter jag på tåget mot Linköping....

img_7869 (MMS)

Hej, nu sitter jag på tåget mot Linköping. Jag promenerade hit med Alen, Emir och Jasmina. vädret är jätte fint, ser ut som att det inte kommer regna idag. Men för säkerhetens skull så har jag min jacka med mig i väskan :)  Nu kommer kontrollanten, ha en underbar dag!!


Eftermiddagspass

Idag börjar jag jobba klockan 1. Skönt, men jag vaknar ju ändå klockan 6 av ett litet larm. Emir sover inte länge och bryr sig inte om vem han väcker. Men det är en positiv sak det också då får jag spendera mer tid med honom innan jag går till jobbet. Nästa vecka börjar jag 9 och slutar 2. Jag älskar passet och även då hinner jag vara med Emir innan han somnar.

Idag ser jag att det kommer regna fast det kommer ändå vara runt 20 grader. Det är skönt med värme. När jag kommer hem så kommer jag posta ett Buzzador inlägg. Har inte hunnit med det innan. Nu ska jag vara social med Jasmina och Alen innan jag går till jobbet.

Mammagala: söndag

På söndagmorgon vaknade Fata och jag ganska tidigt. Fata packade, jag hade fixat packningen redan kvällen innan. Sedan gick vi ner för att äta frukost. Konstigt nog blev jag mätt utav två mackor?



Efteråt gick vi ut för att ta fina kort på den fina utsikten.







Och eftersom vädret var så fint så satt vi alla mammor ute på deras stora altan/terass då det var dragning av vissa produkter som fanns att köpas under lördagen.





Vi fick skjuts hem av fiina Angelica som skulle förbi Norrköping. Tack ännu en gång Angelica! Du räddade oss från att uppleva stressen från lördagen.



Sen var det bara att plocka med bagaget och bege sig hemåt (för att träffa min lilla plutt, jag har aldrig varit ifrån honom så länge förut). Hem ljuva hem!




Första dan på jobbet

Första dagen på jobbet är avklarad, jag kom hem klockan 19 precis innan Emir skulle sova. Jag har saknat honom enormt mycket. Efter att han hade somnat gick jag ut för att springa en runda. Men det gick absolut inte bra. Min kondition har försämrats drastiskt. Men jag ska vara bestämd och försöka springa en viss sträcka varje dag. Jag måste, kan ju inte fortsätta vara som jag har varit hittills. Efteråt vilade jag under en lång period och snart ska jag duscha. Alen spelar spel med Jasmina, senare ska även jag göra dem sällskap. Snart ska jag även göra ett tidsinställt inlägg tills imorgon, det kommer vara fortsättningen på mammagala bilderna.


Väntan

God morgon allihopa! Jag har vaknat för läänge läänge sen. Jag har hunnit vara hos tandläkaren, hon tog bort stygnet och tyckte att allt såg bra ut. Nu är jag klar med mina tandläkarbesök för i år. Riktigt skön känsla! Nu sitter jag hos min mormor och tittar på Hayat bebe, jätte roligt program, det är små barn som ska förklara olika ord och så. Nu ska de prata om klockor, haha sköna förklaringar. Idag är det min första dag på jobbet. Wish me luck :) idag får jag skjuts men i framtiden ska jag pendla till Linköping. Älskar Linköping eftersom de har Ikea och det har inte vi. Kommer nog bli ett par besök till Ikea i sommar :) Ha en underbar dag allihop, här kommer det vara 22grader idag! Skönt!

Mammagala: lördag

Nu tänkte jag berätta lite mer om vad vi gjorde på mammagalan samt lägga upp ett par bilder. Fata och jag åkte med tåg till Stockholm och sedan vandrade vi runt där som ett par höns eftersom vi inte visste vart vi skulle. Det är så stort och jätte stressigt där. Tack och lov att jag bor i underbara Norrköping, där jag kan ta det lugnt. Skulle aldrig klara mig i Stockholm. Efter massa frågor om vägen hittade vi hotellet.



Det var jätte fint! Vi anmälde oss att vi har kommit och sedan var det bara att kika runt i olika montrar och så vidare. Vi åt även en mingellunch och sedan satte föreläsningarna och testa-på aktiviteterna igång. Jag var på en föreläsning och sedan gick jag till rummet. Då det var fika gick jag ner och fikade medan Fata var och tränade.



Efter fikan gick jag och Fata in till rummet. Vi pratade och sedan fixade vi oss inför galamiddagen.



Efter att vi hade fixat oss så gick vi ut för att njuta av den fina utsikten från verandan och samtidigt ta ett par bilder.



Där fick vi även en fördrink och sedan fick vi gå in till restaurangen.



Maten var verkligen underbar, jag njöt av vartenda tugga. Förrätten var min favorit liksom efterrätten.







Kvällen bjöd även på live musik och en stå upp komiker var även på plats. Lyckad kväll med andra ord!





Efter middagen gick Fata och jag till rummet för att sova. Tittade även en stund på "Djävulen bär prada" och sedan somnade jag.

Fortsättning om söndagen kommer imorgon...


Mammagalan

Som ni kanske vet så var jag på mammagala i helgen. Den var på Radisson hotellet i Solna, helt underbart hotell. Helgen var trevlig och det var en annorlunda upplevelse. Jag lägger upp fler bilder senare, nu ska Emir sova :)





Sociala tjejer :P

Nu så har Fata och jag lagt oss för att sova. Vi är jätte trötta, det har varit en fullspäckad dag och att bara ta sig ut ur centralstationen har varit jobbigt nog, och då ska vi inte prata om att vi gick i cirklar och var som världens turister med kameror i handen. Stockholm är en jätte fin stad MEN jag hade aldrig klarat mig här. trivs mer i en mindre stad :) Nu är det jätte skönt att bara ligga pch slappa :) vi är riktigt riktigt sociala med varsin mobil i handen och facebook.

Long time no see?

Hejsan, länge sedan man inte hörde något från mig har jag märkt. Jag har Haft en ganska händelserik vecka. Fjärde maj fyllde hag 22 år :) och samma dag fick jag världens överraskning, jag blev riktigt glad. I veckan fick jag även jobb, sommarjobb i tre månader. En riktigt bra vecka med andra ord. En mindre vra grej var att jag var hos tandläkaren och fick dra ut en visdomstand. Det gjorde riktigt ont efteråt men det har ändå läkt relativt snabbt. Nu är jag på mammagalan, eller jag sitter på rummet med Fata. Vi vilar nu, laddar inför kvällen :) nu ska vi lyssna på musik :)

Lugn dag

Idag har det varit en i princip lugn dag. Förutom att jag bar iväg två proppfulla ikea påsar till tvättstugan (för att sedan inse att jag hade bokat fel dag för tvätt) så satt jag inomhus. När jag bokade tänkte jag inte på att april månad bara har 30 dagar och inte 31. Då fick jag bära tillbaks de tunga påsarna och tvätta Emirs grejer hemma istället. Resten av dagen satt jag inomhus. Imorgon blir det en spännande dag, jag ska nämligen till frisören. Hoppas på bästa möjliga resultat. Nu ska jag sova. God natt allihop!!