Explosion!!

Hejsan :)

Idag har jag varit ledig, vilket välkomnas med öppna armar. Men dock är det mycket som ska göras här hemma, hade tvättid idag. Dessutom så röjde jag bland kläderna och sorterade bort sommarkläder som ska ner till källaren.

Jag passade på att gå ut på en promenad med Jasmina och Emir, vilket slutade med att vi hamnade på en pizzeria. Därefter promenerade vi till Netto och sen så var gick vi till stan. Där hamnade vi på ett fikaställe, jag käkade jordgubbs cheesecake, njammi njamm!

Det hände även en fet olycka när vi var inne på Cubus. Helt plötsligt så hör man något högt ljud, det lät som att någon sköt ur pistol eller liknande. och snart därefter hörs ett likadant ljud fast lite högre. Vi undrade vad det var och sen blev vi riktigt förvånade när vi såg att däcket till Emirs vagn hade exploderat eftersom vi tidigare samma dag hade pumpat däcket och Jasmina råkade pumpa den lite väl mycket. Det var bara en fråga om tid när den skulle explodera. Tur att båda inte gjorde det!

Men imorgon ska vi till Babyproffsen så fort de öppnar, känner mig lite lost utan en fungerande barnvagn.


Ny början

Ännu en gång så sätter jag mig ner vid datan för att börja blogga. Denna gång hoppas jag att det varar lite längre än förra  och förhoppningsvist kommer jag ha lite mer tid också.

Nu kanske jag kan nämna några saker som har hänt under tiden jag inte bloggat. Emir har fyllt 1 år och han har kommit in på dagis. I oktober ska vi börja med inskolning. Ska bli kul! Men jag är ganska ovetande om alla de saker som behövs då barnet börjar på dagis men jag ska leta runt på nätet och se vad som behövs/fattas. Jag älskar att handla in nytt till Emir!