Gossip Girl

Hej hej... Idag har jag spenderat det mesta av dagen inomhus. Min mamma och mormor var hemma hos oss en stund idag. Det är alltid trevligt med besök :) Alen drog senare på stan för att köpa lite spel. Han köpte Football Manager till sig och The sims till mig. Jag älskar det spelet. Mest av allt att inreda huset. Jag spelade en stund innan Gossip girl. Jag älskade dagens avsnitt, det är så mycket intriger och vändningar i serien att man inte får nog. Nu ska jag in på nätet och titta på nästa avsnitt, jag kan inte vänta till nästa söndag.

Ha det så bra :))


Bild: [Google.se]

Öm tå

Hej hej. Idag är man uppe ganska tidigt. Kanske på grund av att Emir sov i sängen med oss inatt vilket resulterade i att jag var stel som fan när jag vaknade. Jag vågar inte vända mig när han är nära, jag är rädd för att mosa honom.

Men i alla fall, nu till det viktiga. Jag slog mig i tån häromdagen. Det gör skiit ont. Igår när jag skulle promenera tog det lite längre tid än väntat att komma fram. Jag råkade slå mig då Emir sov och hostade till lite, då skulle jag springa och se vad det var. Bordet stod i vägen och i all denna fart så slog jag mig. Den är fortfarande öm, men snart går det väl över :)

Nu ska jag dricka te :)



Bild [Google.se]


Jag har äntligen vågat ut mig på EN promen...

dsc09978 (MMS)

Jag har äntligen vågat ut mig på EN promenad med emir. Det är EN långpromenad runt strömmen, eller EN del av strömmen. Jag är på väg till min mormor och för att komma till henne fick jag ta den här vägen. Det är skönt att vara ute, emir verkar också trivas eftersom han har somnat. Hoppas bara jag hinner fram innan han vaknar och vill ha mat..


Dålig update

Hej...

Jag vet att jag har varit riktigt dålig på att uppdatera de senaste dagarna. I mångdags var jag i Nyköping och i Vagnhärad. Vi besökte min bror, ena och den andra morbrorn. Det är första gången vi besöker dem sedan Emir föddes. Det var en ganska stressig dag eftersom vi skulle hinna besöka alla på en och samma dag. Vi kom hem tidigt nästa morgon. Jag hade inte tid för att uppdatera bloggen så det uteblev även igår.

Idag planerade jag att gå till Willys. Men på morgonen började jag lata till mig, och funderade på att inte gå dit. Men min mamma skrev och ville också dit så gick vi tillsammans. Vi promenerade dit, riktigt skönt med en lång promenad. Efter att vi hade handlat klart satte vi oss på Lindahls och fikade. Det var riktigt trevligt, det var länge sen som jag och mamma gick ut och tog en fika. Vi borde göra det mer ofta.

Nu sitter jag och tittar på nya avsnitt av Family guy och proppar i mig muffins och chokladflarn, njammii :))


Bild [Google]

Fika på stan

Hej hej..
 
Idag hade jag bestämt med Fata och Elma att vi ska fika. Elma och jag promenerade till stan i regnet men det var skönt att vara ute. Vi träffade Fata utanför McDonalds och drog vidare mot Lindahls. Jag var ganska hungrig och skulle äta men hittade inget som föll mig i smaken, då begav jag mig mot Istanbul kebab och beställde där istället. Jag älskar kebaben där men idag måste jag säga att jag blev ganska besviken, vet inte vad det berodde på men smaken var inte densamma som förr. Efteråt träffade jag mamma på stan och gick en snabb runda med henne. Sen träffade jag Elma och Fata igen och var helt utmattad, haha märks att man har blivit lite lat på sistone. Vi gick en runda och sedan begav vi oss hemåt. En ganska stressig dag för min del som är van vid att sitta hemma dygnet runt och ta det lugnt.

Nu är det Gossip girl som gäller, jag måste laga lite mat, jag svälter!

Match idag

Hej hej...

Idag är det som alla kanske vet match, de sista i superettan spelas idag. Norrköping har redan poäng nog att åka vidare till Allsvenskan, men det skulle vara skit kul att se att de vinner dagens match. Jag kanske går på matchen idag ifall Alens kompis inte kan. Annars sitter jag hemma med Emir och följer matchen på Tv, det vil säga ifall den sänds. :)


Snö i oktober

Jag blir riktigt besviken när jag ser att vintern har kommit. Jag älskar höst och iår känns det som att jag inte kommer se mycket av de fina gul/röda bladen som faller ner på marken. Varför det? Jo, för att den första snön har fallit i Norrköping. Intye för att man ser mycket av den nu, solen skiner och man ser bara ett tunt tunt lager på marken, som tur är. Det ska inte snöa i oktober, enligt mig i alla fall. Som tur är så gick jhag en runda på stan igår, efter att jag var klar hos tandläkaren och köpte fodrade kängor. Fodrat är bäst, när man är överkänslig mot kyla som jag.

Nu undrar jag bara hur vädret kommer bli när vi ska flytta. Hoppas verkligen att det inte kommer finnas snö!

 
Bild [Vintern 2009]


Ett besök hos tandläkaren

Imorse var jag på ett ganska kort besök hos tandläkaren. Jag var förberedd på att de idag skulle ta ut min tand, haha. Så när det hela slutade med en sköljning av tanden, ett recept och en bild blev jag lättad. Jag ska i alla fall äta pencilin i 7 dagar och skölja munnen med bakteriedödande medel. Jag fick även en ny tid hos min tandläkare för att diskutera ifall tanden ska opereras bort. Kommer ihåg att min bror fick operera bort 2 tänder och det är ingenting som jag själv skulle vilja genomgå. Därför hoppas jag på ett annat förslag från hennes sida, som att ta ut den där tanden som hade spruckit lite. Hade vart bästa alternativet, enligt mig. Nu lider jag av tandvärk, jag hoppas verkligen att pencilinet kommer att hjälpa. Ska ta den första tabletten vid 17.15. Två timmar efter att jag har ätit, den får inte tas i samband med mat :)

Snart ska jag sätta igång och städa, känner att det är hög tid att börja, hehe

Visdomständer

Hej, imorse var vi på besök hos BVC efter en i princip sömnlös natt. Emir somnade först vid 3 och vi skulle upp halv 8. Så nu sitter jag trött och utmattad. Och för att saken ska bli ett snäpp värre så håller min visdomstand på och växer. Jag har ingen bra erfarenhet av visdomständer. Eftersom jag tidigare hade tandställning och inga tänder drogs ut så finns det ingen plats för visdomständerna att växa. Nu har jag ont som fan när den får för sig att växa. Jag svullnar upp och kan knappt öppna munnen, att borsta tänderna är ett rent helvete. Jag har bokat tid hos tandläkaren imorgon och nu är det bara att vänta och se vad hon säger. Jag skulle inte bli världens gladaste ifall hon meddelar att jag ska ta ut en eller ett par tänder.


Bild [Google.se]

Förbannad!!

Hej, hur har er dag varit?

Min har varit helt okej tills nyligen. Alen har varit och tvättat idag och hos oss behöver man inte boka tid i tvättstugan utan man kan bara gå dit ner och ifall någon maskin är ledig stoppar man in sin tvätt och tvättar. Det var så Alen gjorde idag men när han kom ner igen efter att tvättiden var slut så hade någon tagit ut vår tvätt. Han gjorde ingenting utan la in tvätten i torktumlaren. När han efteråt tog in tvätten så sa han "Det känns som att det är minre kläder nu än när jag tog ner dem". Jag trodde att han bara inbillade sig. Men efteråt när jag skulle vika tvätten märkte jag att en av mina tröjor saknas. Jag blev skitförbannad, inte pga tröjan utan att det faktiskt finns folk som tar andras grejer. Förra gången vi tvättade så försvann en handduk! Hur sjukt som helst att det förekommer något sådant. Det är till en viss del fel av hyresvärden att ha ett sådant system. Vem som helst kan komma och gå ur tvättstugan som dem vill. Såklart att en grej som den här kommer att ske, förr eller senare. Imorgon ska vi gå och meddela dem om händelsen, vi är säkert inte de första som klagar.

Nu har jag lugnat mig litegrann. Alen har gått med en kompis för att titta på fotboll. Lika bra det, annars hade inte jag fått titta på TV och ikväll är det både Desperate Housewifes och Cougar town. Emir har somnat och jag ska värma upp med att titta på Simpsons och Family guy.

Halv åtta hos mig

Hejj, nu sitter jag och alenoch tjockar oss framför TV:n. Vi tittar på halv åtta hos mig och proppar i oss en ask Alladin. Man blir verkligen inspirerad till att äta av det där programmet! Jag hade velat vara sådär uppfinningsrik vad gäller mat. Blir sugen på att laga nått själv, men när jag tänker på mitt "stora" kök ångrar jag mig, haha.


Bild [Google.se]

Måste bara säga att deras nya pralin "Jordgubbscreme" är otroliiigt god! Hade velat käka en hel ask med bara dem.  

Nu har jag insett att jag har EN grym sak ...

dsc09947 (MMS)

Nu har jag insett att jag har EN grym sak till emir. Det är typ EN filt som nam kan dra upp kedjan på och så blir det någon slags sovsäck. Svårt att förklara men den är verkligen välbehövlig nu när det är kallt ute. Fick den av Alens föräldrar men använde den först igår och ångrar att jag inte använde den tidigare, Hehe . Som Ni kanske märker så mmsbloggar jag eftersom jag är alltför lat att ladda över bilderna på datan. Men det här får duga :-D


Bambino nappar

Idag har Alen varit och hämtat paket. Paketet var från Buzzador och innehöll nappar från Bambino. Det är varuprover som Emir ska testa men även de som jag kan dela ut till andra småbarnsmammor. Jag är redan i full gång och buzzar om dem till vänner och bekanta.



_________________________
Vill du vara med i Buzzador och få varoprover, helt kostnadsfritt?
Registrera dig [HÄR]

Off we go

Idag har jag vaknat ganska sent, men tro inte att jag har sovit ordentligt. Emir har vaknat lite till och från så det blev en hackad sömn. Jag har packat våra saker eftersom vi åker hemåt idag. Det har varit avslappnande 9 dagar här i Halmstad, Emir var i centrum och alla ville ta hand om honom och leka med honom. Vilket innebar att jag kunde vila mig. Nu åker vi hem och då är det bara Alen och jag. Vi kommer bli utmattade, hehe. Men vi klarar oss :) Nu ska jag titta lite på Tv.

Ny dator

Äntligen så har vi skaffat en ny dator, en stationär dator. Laptops är smidiga och allt men det känns ändå bättre att ha en bestämd plats för datan. Har ju slitit ut min laptop av all flytt hit och dit.



Bild [Google.se]


Ordentlig frukost

Hittills har jag varit en duktig tjej, jag har gjort kaffe åt Alen, varit i affären, tagit ut disken ur diskmaskinen, satt in ny disk och ätit. Det blev våfflor till frukost, jag käkade upp hela 6 st. Jag har en otrolig aptit nu. Jag äter allt som kommer i min väg, speciellt sötsaker. Jag börjar bli orolig hur jag ska bli av med de extra kilona som jag fick under graviditeten. Om jag fortsätter äta såhär så blir det nog dubbelt så mycket kilon som ska bort.

Från och med nu tänkte jag införa lite träning på morgonen när jag vaknar och på kvällen innan jag ska sova. Hoppas att den planen blir givande och att jag håller mig till den.

Wish me luck!


Tävlar om valfritt fotosmycke !

Jag är med och tävlar om ett valfritt fotosmycke från Fotosmycken.se hos Millah.

För att komma till tävlingen klicka [Här]

Gäster igen

Ja som ni ser så är det gäster varje dag här hos mina svärföräldrar :) Jag trivs verkligen här, solen skiner och bara av att se att det är ljust ute blir jag glad. Måste verkligen säga att jag inte gillar vintern, hatar vinter. Det enda fina med vinern är när snön faller och solen skiner på den så ser det ut som glitter. Men man får bara hoppas att vindern tar slut snabbt och inte blir lika långdragen som den förra :)

Hej, nu är jag ute på "promenad" igen. Ale...

dsc09923 (MMS)

Hej, nu är jag ute på "promenad" igen. Alen och emir sover och då passar jag på att gå ut en runda. Igår var det fullt hus här. Vi hade bjudit hit mycket folk, alla som ville se emir kom Hehe, tyvärr har jag inte EN enda bild från kvällen, kameran glömdes helt enkelt. Nu ska jag iväg och sätta mig vid datan.


Underbart väder

Ännu en dag i Halmstad. Vädret är underbart och jag tänkte ta en kort promenad runt huset för att få lite frisk luft. Skönt!


Unusual sight





Bild: [Google]


Första dagen i Halmstad

Hej,

nu är man som jag tidigare skrev i Halmstad. Hittills har jag spenderat dagen inomhus eftersom vädret inte är det bästa, det regnar lite smått. Jag känner bara för att sova. Har ont i ryggen också. En riktig klagapa känner jag mig som. Alens föräldrar är på jobbet och vi sitter här med Emir och pratar.

Nu ska jag titta på TV, Jims värld, hehe

Nu är jag i halmstad hos mina svärföräldra...

dsc09914 (MMS)

Nu är jag i halmstad hos mina svärföräldrar. Det är första gången emir är här och han utforskar verkligen varje hörn han ser Hehe


Titta vad jag fick från Alen när han kom h...

dsc09912 (MMS)

Titta vad jag fick från Alen när han kom hem från stan. Har varit sugen på bullar i flera dagar, och äntligen kan jag njuta av nybakade bullar!


The whole family can use it...



HAHA bästa reklamen!

Bilder: Öppet hus

Hej. Idag tänkte jag uppdatera er med bilder från torsdagen. Det var öppet hus på Nya parken.









Sammanfattningsvist så var det en riktig trevlig dag :)