Nu har jag insett att jag har EN grym sak ...

dsc09947 (MMS)

Nu har jag insett att jag har EN grym sak till emir. Det är typ EN filt som nam kan dra upp kedjan på och så blir det någon slags sovsäck. Svårt att förklara men den är verkligen välbehövlig nu när det är kallt ute. Fick den av Alens föräldrar men använde den först igår och ångrar att jag inte använde den tidigare, Hehe . Som Ni kanske märker så mmsbloggar jag eftersom jag är alltför lat att ladda över bilderna på datan. Men det här får duga :-D


bambino

Dom är så praktiska dom sovpåsarna.. men dino nekako prerasto han blir arg kad ga zakopcam så nu ligger han under ett vanligt täcke istället.



Fino emir to jede, vise nego dino han matvägrar znas kako je naporno.. nocas je jeo u kl 4.30 100ml, i sad je evo 12 han har ätit totalt 80ml ersättning i några skedar gröt sen han vaknade 08.30. neznam sta mu je, så jobbigt. kontam da nije neki utvecklingsfas ili da nisu zubi. nazvacu hans barnmorska sutra ska se hur han beter sig under dagen.



Mi po prvi put idemo gore kod svärföräldrarna. ska bli spännande har inte åkt någonstans hemifrån med dino så långt hehe.



Kako ide pakovanje za flytt? de värsta är att man inte inser hur mycket grejer man har föränn man börjar packa.



2010-10-18 @ 12:23:38
URL: http://bambino.bloggplatsen.se/


    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: