The proposal

Hej. Det var riktigt länge sen jag uppdaterade bloggen. Det beror på att jag häromdagen sov över hos mormor och sen fick Emir feber. Bloggen och allt annat fick sättas åt sidan. Emir var min första prioritering. Nu mår han bättre, men han har blivit riktigt gnällig. Kan nog bero på att vi bar på honom ständigt då han hade feber, så att han inte skulle gråta. Nu är han van att man bär honom och han ger inte upp lätt. Men nu har han somnat.

Nu till något annat, jag känner att jag snart har sett filmen "the proposal" massa gånger. Jämnt och ständigt är den på Tv. Om inte på en kanal då visas den på någon annan. haha, och varje gång sitter jag framför TV:n och tittar. Vet inte varför, men jag tycker att den är riktigt bra :) Älskar komedier och då jag tittar på den så får jag mig ett gott skratt :)


bambino

jadnik mali.. nek je njemu samo bolje. man hade gjort allt så man kunde ta deras smärta o själv ha de samo da je njima dobro.

2011-01-24 @ 18:02:33
URL: http://bambino.bloggplatsen.se
Bambino

joj znam da ti je naporno. Tako je i Dino usto radio samo spotto ut, grizo nappen på flaskan sve samo da nejede. Nemogu ti dati nikav savjet för inget vi gjorde ´hjälpte sto se tice flaska. De enda som jag gjorde var att ja började ge honom gröt morgonen o kvällen hela portioner to mi bilo lakse prevariti ga da pojede. Ja satte en leksak kraj usta mu i tamam kad otvori usta så stack ja in skeden med gröten. i tako je jeo. Men med ersättning nije nikako islo.

Han höll på så i en månads tid i helt plötsligt samo projeo opet o när han började äta så ¨åt han som en häst.



2011-01-24 @ 21:03:49
URL: http://bambino.bloggplatsen.se


    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: